سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : // - 15:20
  • تعداد بازدید خبر : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرس‌کل قضایی ایلام: حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل فرآیندهای تولیدی از اولویت‌های سازمان بازرسی است

بازرس کل قضایی استان ایلام با حضور در شهرک صنعتی شهر شباب در شهرستان چرداول، ضمن بازدید از خط تولید کوشاب غرب، فولادگستر آتنا و اکسین شیمی این شهرک مشکلات این واحدها را بررسی کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان ایلام، مالک روشنی بازرس کل قضایی استان به همراه فرماندار شهرستان چرداول و دیگر مسئولان مربوطه در راستای تحقق شعار سال و به منظور بررسی وضعیت واحدهای تولیدی و رسیدگی به مشکلات تولیدکنندگان از سه واحد صنعتی کوشاب غرب، فولاد گستر آتنا و اکسین شیمی( تولید پودر لباسشویی) بازدید کرد.

در جریان این بازدید، بازرس‌کل قضایی استان با مدیران و کارکنان واحدهای تولیدی به گفت‌وگو پرداخت و از نزدیک در جریان روند تولید، چالش‌ها و مشکلات موجود قرار گرفت.

روشنی بیان کرد: یکی از اولویت‌های سازمان بازرسی کل کشور و استان ایلام حسب تاکید ریاست عالی سازمان در راستای شعار سال، حمایت از سرمایه گذاری و تولید است.

وی افزود: سعی کرده‌ایم با ورود به موقع و استفاده از ظرفیت بازرسی‌کل استان و ظرفیت‌های شورای دستگاه‌های نظارتی، بسیاری از مشکلات تولیدکنندگان را حل کنیم.

روشنی خطاب به تولیدکنندگان بیان کرد: هر مشکلی که در حوزه تولید دارید، چه در بحث خدماتی و چه غیرخدماتی باشد برای حل آن می‌توانید به بازرسی استان مراجعه کنید.

وی افزود: این قول را می‌دهیم که در راستای وظایف قانونی خود، هرگونه حمایتی که امکان باز کردن گره‌ای از مشکلات شما را داشته باشد، انجام دهیم تا تولید پایدار و مستمر را در استان شاهد باشیم و در این زمینه تمام دستگاه‌های متولی، مکلف به انجام وظایف خود در راستای تحقق شعار سال می باشند.

بازرس‌کل قضایی استان ایلام در پایان بیان کرد: این بازدید به منظور ارتقای تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان چرداول صورت گرفت و امید می‌رود نتایج آن به بهبود وضعیت اقتصادی و صنعتی منطقه منجر شود.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -  -  -