سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/02/29 - 14:53
  • تعداد بازدید خبر : 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرس‌کل قضایی آذربایجان غربی: یکی از مأموریت‌های اساسی دستگاه‌های نظارتی، فراهم‌سازی بستری امن برای تولید است

جلسه تخصصی با حضور مدیران استانی و با هدف بررسی مشکلات و راهکارهای تأمین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی در بازرسی کل استان آذربایجان غربی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان آذربایجان غربی، در پی بازدیدهای قبلی بازرس کل قضایی استان از چندین واحد تولیدی در شهرستان مهاباد، جلسه‌ای تخصصی با حضور مدیران استانی و با هدف بررسی مشکلات و راهکارهای تأمین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی «آلان طب» و «شلر مهاباد»، در سالن جلسات بازرسی‌کل استان برگزار شد.

بازرس‌کل قضایی در این جلسه با تأکید بر جایگاه کلیدی تولید در اقتصاد کشور اظهار داشت: تولیدکنندگان، پیشگامان جهاد اقتصادی هستند و باید از آنان به‌صورت عملی و موثر حمایت شود. سرمایه‌گذارانی که با وجود مشکلات، همچنان در مسیر تولید ایستادگی می‌کنند، نیازمند پشتیبانی واقعی و بدون بروکراسی زائد هستند.

وی افزود: یکی از مأموریت‌های اساسی دستگاه‌های نظارتی، فراهم‌سازی بسترهای امن و شفاف برای سرمایه‌گذاری در بخش تولید است. بدون امنیت سرمایه‌گذاری، رشد اقتصادی ممکن نیست و ما وظیفه داریم، موانع قانونی و اجرایی را شناسایی و برطرف کنیم تا سرمایه‌گذاران با اطمینان خاطر وارد عرصه تولید شوند.

بازرس‌کل همچنین با انتقاد از روند کند پرداخت تسهیلات در برخی موارد خاطرنشان کرد: بانک‌ها باید هم‌راستا با سیاست‌های کلان کشور در حمایت از تولید حرکت کنند و نگاه حمایتی به سرمایه‌گذاران داشته باشند. فرایندهای پیچیده بانکی نباید به مانعی برای توسعه تولید تبدیل شود.

وی در پایان بر تداوم بازدیدهای میدانی و پیگیری مصوبات این جلسه تا حصول نتیجه تأکید کرد و گفت: بازرسی کل استان با جدیت در کنار تولیدکنندگان خواهد بود و از سرمایه‌گذاری شفاف و مولد، قاطعانه حمایت می‌کند.

در این جلسه، مقرر گردید که بانک‌های عامل در راستای تسهیل تأمین مالی، ۵۰ درصد از وام سرمایه در گردش را در مرحله نخست به تولیدکنندگان پرداخت کرده و ۵۰ درصد باقی‌مانده پس از انجام بررسی‌های لازم و بازرسی میدانی، به حساب متقاضیان واریز گردد. این تصمیم با هدف تسریع در روند پرداخت و ایجاد اعتماد متقابل بین تولیدکنندگان و بانک‌ها اتخاذ گردید.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -