سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : // - 16:22
  • تعداد بازدید خبر : 194
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون تولیدی سازمان بازرسی از پروژه راه آهن سیرجان-کرمان بازدید کرد/ بازرس کل راه و شهرسازی مامور پیگیری رفع مشکلات شد

معاون تولیدی سازمان بازرسی در جریان بازدید از پروژه راه آهن سیرجان-کرمان به بازرس کل راه و شهرسازی ماموریت داد مشکلات این پروژه را پیگیری کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، احمد اسدیان معاون تولیدی سازمان بازرسی از پروژه راه آهن سیرجان-کرمان بازدید کرد.

این پروژه به طول 170 کیلومتر به عنوان اولین پروژه راه آهن با مشارکت بخش خصوصی به عنوان بخشی از کریدور بین المللی شرق به غرب، از سال 1399 آغاز گردیده و پیشرفت فیزیکی قریب به 38 درصد دارد.

عدم تأمین منابع مالی از سوی شرکت سرمایه گذار به دلیل اختلاف فی مابین شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و مجری پروژه باعث کندی اجرای پروژه شده است.

بر این اساس معاون تولیدی سازمان بازرسی در جریان این بازدید مشکلات موجود را طی نشستی با حضور مسئولان شرکت عمران اطلس گل گهر (مجری پروژه) مورد بررسی قرار داد.

در این نشست پس از طرح موانع و مشکلات تکمیل پروژه از جمله عدم قطعیت قرارداد و به دنبال آن عدم تأمین مالی، اسدیان ضمن با اهمیت شمردن تکمیل پروژه و جلوگیری از توقف عملیات اجرایی با ارائه پیشنهاداتی، دستورات لازم مبنی بر عدم تعطیلی پروژه و رفع اختلافات موجود با برگزاری جلسه با مسئولان شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران،سازمان برنامه و بودجه و سایر عوامل دخیل و پیگیری موضوع تا حصول نتیجه را صادر کرد و در این زمینه به بازرس کل راه و شهرسازی و بازرس کل استان ماموریت داد.

انتهای پیام/

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی