سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/02/27 - 08:37
  • تعداد بازدید خبر : 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بازدید مشاور رئیس سازمان از غرفه انتشارات در نمایشگاه کتاب؛

معرفی سازمان از طریق انتشار کتاب با موضوع مفاسد

ابوالفضل روستایی اظهار کرد: چاپ و نشر کتاب با مضامینی همچون تعارض منافع و مبارزه با مفاسد باعث می شود عموم مردم با وظایف سازمان آشنا شوند تا به مرور همکاری بیشتری برای مبارزه با فساد و بحث شفافیت صورت بگیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، ابوالفضل روستایی مشاور رئیس سازمان و دبیر شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی کشور در حاشیه بازدید از غرفه انتشارات سازمان، جمع آوری  و چاپ کتاب توسط این مرکز را نیازمند صرف زمان و کار کارشناسی ویژه عنوان کرد و گفت: از ریاست سازمان که توجه ویژه‌ای به این موضوع داشتند قدردانی می کنم، چراکه اگر حمایت‌های دائمی ایشان از این مساله نبود، به طور قطع شاهد این تنوع و گستردگی در آثار نبودیم.

روستایی اضافه کرد: فعالیت های انتشارات سازمان طی دو سال اخیر بازتاب خیلی وسیع‌تر و بهتری داشته است به طوریکه کمیت و کیفیت چاپ و نشر آثار و مقالات مرتبط با بحث مبارزه با فساد و شفافیت ارتقا یافته است. چاپ و نشر کتاب با این مضامین باعث می شود عموم مردم با وظایف سازمان آشنا شوند تا به مرور همکاری بیشتری برای مبارزه با فساد و بحث شفافیت صورت بگیرد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی