- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
- بازدید سرزده بازرسکل استان خراسان شمالی از عملکرد دستگاههای اجرایی و خدماترسان شهرستان گرمه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از بیمارستانهای استان 04/04/21
- بازدید بازرس کل استان خراسان شمالی از واحد تولیدی فرآوری قیر در شهرک صنعتی بجنورد 04/04/21
- بازدید شبانه بازرس کل قضایی اردبیل از مجتمع کشتارگاه مرغ آرتا جوجه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور:
مدیران در هر پست، مقام و جایگاهی اگر در حوزه وظایف خود در قانون جوانی جمعیت عمل نکنند به مراجع ذی ربط معرفی میشوند/ مردم تخلفات دستگاهها را از باب مطالبه گری با بازرسی در میان بگذارند/ اعلام اسامی دستگاههایی که ترک فعل داشتهاند
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور گفت: مدیران در هر پست، مقام و جایگاهی باشند اگر در حوزه وظایف خود در تمامی ابعاد به ویژه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ترک فعل داشته باشند، به مراجع ذی ربط معرفی می شوند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر احمد رحمانیان در گفتوگویی تلفنی با رادیو فرهنگ پیرامون اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با اشاره به اینکه در راستای اجرای این قانون برای بیش از 40 دستگاه وظایف تعریف شده است، اظهار کرد: در این راستا بیش از 40 دستگاه مختلف در حوزههای سیاسی،آموزشی، مذهبی، قضایی، فرهنگی، اقتصادی و... هستند که باید هر شش ماه یک بار گزارش اقدامات خود را به مجلس شورای اسلامی اعلام کنند.
وی با بیان اینکه تعدادی از دستگاه ها گزارشات خود را به مجلس شورای اسلامی ارائه دادهاند، افزود: تعدادی از دستگاهها نیز گزارشات اقداماتشان را به مجلس شورای اسلامی ندادهاند.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور از این سازمان به عنوان یکی از نهادهای ناظر در این قانون یاد کرد و ادامه داد: از زمانی که این قانون وضع و مقرر شد که اجرایی شود سازمان بازرسی کل کشور برای اینکه این امر را به صورت جدی و همه جانبه دنبال کند و از همه ظرفیت های نظارتی خود استفاده کند قرارگاهی را در سازمان راه اندازی و جلسات مربوط به این قرارگاه هر دو هفته یک بار در حال برگزاری است.
وی از تعریف برنامههای بازرسی برای تمامی دستگاههای مشمول این قانون خبرداد و بیان کرد: در گام اول وظایف دستگاهها احصاء و به آنها ابلاغ شد و بعد از آن دستگاهها در قالب خود اظهاری اقدامات خود را تشریح کرده و پس از آن راستیآزمایی آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات نظارتی متوقف نخواهد شد،گفت: در این قانون برای کسانی که اهمال؛ ترک فعل و ممانعت از اجرای قانون داشته باشند هم جبران خسارت، هم معرفی به هیاتهای بدوی تخلفات اداری، هم حبس و جزای نقدی درجه چهار و پنج و هم حبس پنج تا 15 سال و محرومیتهایی پیش بینی شده است.
دکتر رحمانیان با بیان اینکه در سازمان بازرسی کل کشور برنامه بازرسی سراسری تعریف شده، گفت: همکاران ما در بازرسیهای امور در این مرحله هستند و کسانی که به وظایف قانونی خود عمل نکردهاند و مهلت اقداماتشان منقضی شده به مراجع قضایی معرفی میشوند و در این قانون نیز پیشبینی شده رسیدگی به این پروندهها نیز باید به صورت فوق العاده انجام شود.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه اسامی دستگاههایی که ترک فعل کرده اند به مردم اعلام خواهد شد، اظهار کرد: مدیران در هر پست، مقام و جایگاهی باشند اگر در حوزه وظایف خود در تمامی ابعاد به ویژه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ترک فعلی داشته باشند به طور حتم از سوی سازمان بازرسی به دستگاه های ذی ربط معرفی خواهند شد.
وی همچنین از مردم خواست تخلفات دستگاه ها را از باب مطالبه گری از طریق شماره 136 مرکز نظارت همگانی سازمان بازرسی یا مراجعه حضوری با بازرسی کل استانها در میان بگذارند.
