• تاریخ انتشار : // - 12:24
  • تعداد بازدید خبر : 101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

با ورود بازرسی‌کل استان آذربایجان‌غربی: موانع و مشکلات اجرای شبکه فیبر نوری در سطح شهرهای استان بررسی شد

بازرس‌کل قضایی استان تذکر داد: هرگونه توقف اجرای پروژه که منجر به عقب ماندگی شهرهای استان و عدم دسترسی مردم به زیر ساختهای ارتباطی شود غیر قابل قبول بوده و برخوردهای قانونی لازم صورت خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان آذربایجان غربی، روح‌الله محبوبی در جلسه‌ای که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، شهرداری ارومیه و مدیرعامل شرکت صبانت (مجری طرح فیبر نوری در آذربایجان غربی) برگزار شد، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) پیرامون ضرورت ایجاد دسترسی کامل و بدون تبعیض مردم به زیرساخت‌های ارتباط الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات و هوش مصنوعی بومی، خواستار تلاش مضاعف متولیان امر در جهت تحقق نهضت ملی فیبر نوری به عنوان یکی از برنامه‌های اولویت‌دار دولت و حاکمیت شدند.

بازرس‌کل قضایی استان با اشاره به عقب‌ماندگی‌های موجود در ایجاد و توسعه زیرساخت مربوط به ارتباطات الکترونیکی در استان، آمار مربوط به ایجاد فیبر نوری در استان را مأیوس کننده توصیف و تذکر داد هرگونه توقف اجرای پروژه که منجر به عقب ماندگی شهرهای استان و عدم دسترسی مردم به زیر ساخت‌های ارتباطی شود غیرقابل قبول بوده و برخوردهای قانونی لازم با ایجادکنندگان موانع صورت خواهد گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، توقف عملیات مربوط به اجرای فیبر نوری در شهرستان ارومیه که در اثر  اختلافات موجود بین شهرداری با شرکت مجری طرح بوجود آمده است را غیرقابل قبول دانسته و راهکارهای لازم پیرامون رفع هرچه سریعتر اختلافات و رفع موانع موجود را ارایه نمود.

گفتنی است در این جلسه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ضمن تقدیر از همراهی بازرسی کل استان اولین مانع در شروع پروژه در سال 1402 را عدم صدور مجوز شهرداری‌ها برای حفاری عنوان کرد و گفت: با ورود بازرسی‌کل استان موانع از پیش پای پروژه برداشته شده و تاکنون نیز پروژه با روند و سرعت مناسبی در درسطح شهر‌های استان در جریان است.

 

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -