- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
توضیحات سازمان بازرسی کل کشور درباره اظهارات محسن هاشمی؛
پرونده مربوط به سال 87 و ارائه گزارش در سال 94 است/ایرادات به پیمانکار مربوط نمی شود
بازرسکل امور وزارت کشور و شهرداریهای سازمان بازرسی کل کشور، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس شورایاسلامی شهر تهران درباره پرونده خط 7 مترو تهران گفت: پرونده مورد اشاره مربوط به سال 1387 بوده و در سال 1394 گزارشهای اختصاصی تخلفات اداری و کیفری درخصوص مسئولان وقت شرکت مترو، از جمله رئیس فعلی شورایاسلامی شهر تهران که آن زمان مدیرعامل شرکت بهرهبرداری مترو تهران بود به مبادی قانونی ذیربط ارسال شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، محمود رضا مهرورز افزود: سازمان بازرسی کل کشور پس از بررسی عملکرد شرکت راه آهن شهری تهران و حومه(مترو) در خصوص پروژه احداث خط 7 مترو تهران طی نامهای خطاب به شهردار وقت تهران انحرافات و تخلفات شرکت مترو در این پروژه را کتباً اعلام و به منظور حسن جریان امور و رفع ایرادات، پیشنهاداتی ارائه گردیده و اساساً گزارش مربوط به عملکرد شرکت مترو است و ارتباطی با پیمانکار ندارد.
بازرسکل امور وزارت کشور و شهرداریها با اشاره به ایرادات موردنظر سازمان گفت: واگذاری پروژه بدون انجام مطالعات اولیه، تعیین برآورد کارشناسی صرفاً با درنظر گرفتن اسناد و مطالعات مربوط به خطوط دیگر مترو صورت گرفته بود.
مهرورز در ادامه به تخلفات دیگر شرکت مترو اشاره کرد و گفت: در پروژه احداث خط 7 بدون تامین منابعمالی موردنیاز و علیرغم مشخص شدن عدم امکان تامین منابعمالی پروژه از محل فاینانس، قرارداد به پیمانکار پروژه ابلاغ و عملیات اجرایی آغاز شده است.
وی تصریح کرد: در گزارش سازمان بازرسی کل کشور که 23 اردیبهشت سال 94 به شهردار وقت تهران ابلاغ شد، به این موضوع اشاره شده که به خاطر عدم تعیین تکلیف وضعیت قرارداد و همچنین عدم تبیین راهکارهای عملی و واقعبینانه برای اجرای پروژه، ایراداتی در واگذاری و انعقاد قرارداد به وجود آمده که مسئولان وقت شرکت مترو به آن توجه نکردند.
بنا بر این گزارش، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر و مدیرعامل وقت مترو تهران در اظهارنظری اعلام داشته که سازمان بازرسی کل کشور به خاطر واگذاری پروژه خط 7 مترو تهران به سپاه علیه او اعلام جرم کرده است.
