- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
بازرس کل استان آذربایجان شرقی خبرداد؛
ذرهبین بازرسی بر روی ماجرای برداشت مواد معدنی بدون اخذ مجوز/ محاسبه حقوق دولتی معادن به میزان 20 میلیارد در میانه با پیگیری بازرسی
بازرس کل استان آذربایجان شرقی از ورود بازرسی این استان به ماجرای برداشت غیرمجاز مواد معدنی مخلوط کوهی شن و ماسه بدون اخذ مجوز از ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان آذربایجان شرقی، سعید قاسمیوند با بیان اینکه یکی از موضوعات اولویتدار بازرسی کل ورود به موضوعات محیط زیستی است، گفت: با توجه به اعلام گزارشهایی مبنی بر برداشت غیرمجاز مواد معدنی مخلوط کوهی شن و ماسه توسط یکی از دستگاهها بدون اخذ مجوز از ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان در محدوده پارک جنگلی شهرستان میانه بازرسی رسیدگی به این موضوع را در دستور کار قرار داد.
وی بیان کرد: در بررسیها مشخص شد که بهره بردار معدن شن و ماسه اقدام به تخلفات متعدد از قبیل عدم رعایت ایمنی در معدن، برداشت خارج از محدوده، عدم استفاده از برگه مجوز نقل و انتقال مواد معدنی، عدم اصلاح شیب و کاهش ارتفاع سینه کارها کرده و باعث نارضایتی کارکنان معدن شده است.
بازرس کل استان آذربایجان شرقی افزود: با توجه به اتمام ذخیره معدن مس مزرعه در سال 87 و اینکه واحد فرآوری این معدن تاکنون فعال بوده و کان سنگ مورد استفاده در واحد مذکور بین سالهای 1387 تا 1401 از معدن مس دیگری تامین شده اما حقوق دولتی لحاظ نشده بود که در این راستا بازرسی کل استان به این مسئله هم ورود کرد.
قاسمی وند یکی دیگر از موضوعات مورد پیگیری را عدم صدور پروانه فعالیت از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی برای یک شرکت تولید اسانسهای صنعتی و خوراکی و محصولات آرایشی و بهداشتی عنوان کرد و ادامه داد: بر این اساس علیرغم استقرار دستگاههای تولیدی به دلیل عدم صدور پروانه فعالیت از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی این واحد نیز راکد مانده بود.
وی به برخی از آسیبها و خسارتهای ناشی از موضوعات فوق اشاره کرد و گفت: عدم پرداخت حقوق دولتی و برداشت بی رویه ذخایر معدنی، عدم پرداخت حقوق دولتی و امکان خسارت مالی و جانی کارگران معدن، تضییع حقوق دولتی و عدم اشتغال نزدیک به 60 نفر به صورت مستقیم در شرکت تولیدی محصولات آرایشی و بهداشتی از مهمترین آسیبهای وارده بود.
بازرس کل استان آذربایجان شرقی از ارسال نامههای هشداری بازرسی کل استان به دستگاههای ذیربط در این حوزه خبرداد و در خصوص دستاوردهای ورود بازرسی به این موضوع افزود: جلوگیری از برداشت غیر مجاز و الزام به پرداخت حقوق دولتی، جلوگیری از برداشت غیر مجاز و الزام به پرداخت حقوق دولتی، محاسبه حقوق دولتی به میزان 20 میلیارد ریال و صدور پروانه فعالیت برای شرکت تولیدی محصولات آرایشی و بهداشتی از مهمترین اقدامات انجام شده پس از پیگیریهای بازرسی استان است.
