- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
دکتر قنبری در جشن میلاد امیرالمؤمنین(ع):
الزام زندگی مؤمنانه تبعیت از حضرت علی علیهالسلام است
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسیکل کشور، مراسم میلاد حضرت امیرالمؤمنین و جوادالائمه علیهماالسلام با حضور دکتر حشمتالله قنبری در نمازخانه سازمان بازرسی برگزار شد.
قنبری با بیان اینکه وجود مبارک مولا و مقتدای ما حضرت امیرالمؤمنین یک گوهری است که بهتصریح وجود مقدس پیامبر اکرم(ص) درک و معرفت نسبت به ایشان از اولاد آدم ساخته نیست، گفت: همانطور که شناخت و معرفت نسبت به وجود پیامبر و حضرت حق در اختیار کسی قرار داده نشده، حضرت علی علیهالسلام را آنطور که باید، نمیتوان شناخت.
این استاد دانشگاه ادامه داد: ما در زندگی خود تنها آثار و برکات وجود مقدس پیامبر و اهلبیت او را مشاهده میکنیم و هر آنچه از ناحیه این ذوات مقدسه در اختیار ماست، نسخه زمینی شده ملکوت الهی است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اشتغالات ذهنی اطرافیان پیامبر اکرم(ص) این بود که خود را با دغدغههای مختلف به حضرت امیرالمؤمنین(ع) نزدیک کنند، حتی کسانی که بعدها پرچمدار جبهه برانداز شدند.
قنبری تأکید کرد: علی(ع) پرچم هدایت است، نه اینکه پرچم هدایت دست امیرالمؤمنین باشد، بلکه وجود حضرت پرچم هدایت است؛ در غزوات وقتی کار به گره میخورد، چاره کار و پنجه تدبیر در دست امیرالمؤمنین بود و پرچم را به دست ایشان میدادند.
این پژوهشگر تاریخ اسلام در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: حقتعالی امیرالمؤمنین(ع) را آفرید تا نَفس پیامبر را نمایانگر کند. البته برخی نَفس بودن امیرالمؤمنین و بعدها دیگر ائمه برای پیامبر را نفی میکردند.
وی با بیان اینکه حضرت حق خطاب به رسولالله، حضرت علی(ع) را دوست خود عنوان میکند، اظهار داشت: انسان که با عبادت و انجام مستحبات نمیتواند دوست خدا شود، بلکه با این اعمال صرفاً میتواند از کالبد گِلی خود فاصله بگیرد و از نفسانیات جدا شود.
این استاد دانشگاه افزود: خداوند میفرماید علی(ع) نوری است که بر دل و سیمای مؤمنان و عبادتکنندگان تاباندم.
دکتر قنبری تأکید کرد: علی(ع) حقیقت تقواست و الزام زندگی مؤمنانه تبعیت از حضرت امیرالمؤمنین است و همه را با ترازوی علی(ع) میسنجند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه نه علم و عبادت علی(ع) را به تکبر میاندازد و نه حکومت باعث غفلت وی میشود، اظهار داشت: وقتی کسی به حقیقت تقوا یعنی امیرالمؤمنین علی(ع) ملتزم شود، ملکوتی خواهد شد.
وی با بیان اینکه همه رفیقان امیرالمؤمنین میل و رغبتی به خوردن نداشتند و پوست شکمشان به استخوان میچسبید، گفت: عثمان بن حنیف از شخصیتهای محبوب امیرالمؤمنین بود اما وقتی حضرت وی را بهعنوان کارگزار حکومت تعیین میکنند و میشنوند که بر سر سفرهای رنگین البته از طعام حلال نشسته و بگووبخند داشته، خطاب به وی میگویند: چشم پسر ابوطالب روشن.
این استاد تاریخ اسلام با اشاره به نظارت دقیقی که حضرت علی(ع) بر حکومت خود داشتند، خاطرنشان کرد: در حکومت امیرالمؤمنین وقتی از پای زن یهودیه خلخال درمیآورند، ایشان خطبه میخوانند که اگر کسی از این حادثه جان دهد، حق داشته اما امروز در اتاق کناری یک مدیر چند صد میلیارد میخورند ولی او خبردار نمیشود و حتی در میدان دادن به مفسدین مماشات میکنند.
