• تاریخ انتشار : // - 11:41
  • تعداد بازدید خبر : 239
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
پیام تبریک رئیس سازمان بازرسی به مناسبت سال جدید؛

راهبرد اصلی سازمان بازرسی در سالی که گذشت، جهت‌دهی برنامه‌های نظارت و بازرسی در راستای بررسی عملکرد دستگاه‌ها با محوریت مهار تورم، رشد تولید و حمایت از سرمایه گذاری بود/ در سال جدید ادامه کار در رفع بخش‌های دیگری از گلوگاه‌های فساد، دنبال می‌شود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پیامی فرا رسیدن سال جدید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان را تبریک گفت و یادآور شد: بی شک دستگاه قضایی و سازمان بازرسی کل کشور در تحقق شعار سال جدید «جهش تولید با مشارکت مردم» همچون گذشته با تمام قوا به وظایف خود عمل می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر خدائیان در پیامی فرا رسیدن سال جدید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است

بسمه تعالی

«یا مقلّب الْقلوب و الْأبْصار               یا مدبّر اللّیْل و النّهار »

«یا محوّل الْحوْل و الْأحْوال                      حوّلْ حالنا إلی أحْسن الْحال»

با اراده الهی، بهاری دیگر از راه رسید و طبیعت خفته را از خواب بیدار کرد و تقارن آن با ماه مبارک رمضان فرصت صیقل روح در نور قرآن را به همراه آورده است.

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) طی سال‌های گذشته به صورت مکرر بر ضرورت حمایت از تولید داخلی، حل مشکلات تولید، اصلاح سیاست‌ها و مقررات، تسهیل در دسترسی به منابع و فناوری‌ها و کاهش موانع مالی و اجتماعی جهت توسعه کسب و کارها تاکید ویژه نموده‌اند. بر همین اساس راهبرد و رویکرد اصلی سازمان بازرسی کل کشور در سالی که گذشت، جهت‌دهی برنامه‌های نظارت و بازرسی در راستای بررسی عملکرد دستگاه‌های ذی‌ربط نسبت به تکالیف قانونی با محوریت شعار سال(مهار تورم،رشد تولید) و حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید ملی، بود. در این میان از وظایف ذاتی خود نیز غافل نبوده به نحوی که مسدودسازی گلوگاه‌های فسادخیز به عنوان بستری جهت شکل‌گیری و تشدید فساد و اجرای نظارت‌های پیشگیرانه را نیز در دستور کار قرار داده و به منظور اصلاح و مسدودنمودن گلوگاه‌های شناسایی شده، پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی نیز به دستگاه‌های اجرایی ارائه کرده است.

برگزاری نشست‌های مختلف با وزرا و مسئولان کشور با اهداف مورد اشاره از دیگر اقداماتی بود که در سال 1402 انجام شده و در سال جدید نیز با همتی مضاعف ادامه کار در رفع بخش‌های دیگری از گلوگاه‌های فساد، دنبال خواهد شد و بی شک دستگاه قضایی و سازمان بازرسی کل کشور هم در تحقق شعار سال جدید «جهش تولید با مشارکت مردم» همچون گذشته با تمام قوا به وظایف خود عمل می‌نماید.

اینجانب ضمن ارج نهادن به زحمات بی دریغ همه همکاران گرامی در سازمان بازرسی کل کشور، رجای واثق دارم سال 1403 همچون سال‌های گذشته سالی سرشار از تلاش و کوشش همکاران در اجرایی نمودن منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) و تاکیدات ریاست محترم قوه قضاییه و بسترساز فرصت‌های مناسب برای خدمت رسانی سهل، سریع و مطلوب‌تر در دستگاه قضایی باشد.

امید است در سال جدید با توکل به خداوند متعال و عزمی مصمم و با برنامه ریزی و پشتکار در جهت خدمتگزاری بهتر به مردم شریف میهن اسلامی و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و سربلند باشیم .

خدائیان

رئیس سازمان بازرسی کل کشور

 

کلمات کلیدی
یاسر فاتحی فشتمی
تهیه کننده:

یاسر فاتحی فشتمی