- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
با پیگیری و حمایت سازمان بازرسی؛
معدن طلای فاریاب تا سه ماه آینده به بهره برداری میرسد/ فراهم شدن زمینه اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر
بازرس کل استان کرمان گفت: با پیگیری و حمایت سازمان بازرسی معدن طلای فاریاب تا سه ماه آینده به بهره برداری میرسد و زمینه اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر فراهم می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، روند احداث کارخانه طلای شهرستان فاریاب با پیگیری مجدانه سازمان بازرسی و برگزاری نشستهای تخصصی با متخصصان مربوطه از توقف خارج شده و به گفته مسولین ذیربط این کارخانه تا سه ماه آینده به بهره برداری میرسد.
دادخدا سالاری در تشریح جزئیات این خبر تصریح کرد: روند احداث این کارخانه پس از پیشرفت ۷۰ درصدی، ضمن رویارویی با مشکلات متعدد بیش از یکسال دچار توقف شده بود که با ورود جدی سازمان بازرسی، فعالیت مجدد آن آغاز شده است.
وی ضمن اشاره به سرمایه گذاری ۷ هزار میلیارد ریالی در این پروژه، عنوان کرد: اولین جلسه با حضور مدیرکل صنعت و معدن جنوب و سرمایه گذار بصورت تخصصی در اداره کل بازرسی تشکیل و دومین جلسه برای حل مشکلات این واحد تولیدی در محل استانداری کرمان و با حضور این بازرسی، استاندار،معاونین مربوطه و مدیران ذیربط برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از آن، سومین نشست کارشناسی، جمع بندی و جلسات نهایی به منظور حل مشکلات این واحد تولیدی، در محل اداره کل بازرسی تشکیل شد.
بازرس کل استان کرمان با اشاره به برگزاری ۷ ساعت نشست و جلسات تخصصی و اجرایی به منظور حل مشکلات این واحد تولیدی در سه جلسه مجزا، تصریح کرد: در نهایت عملیات اجرایی این کارخانه از توقف خارج شده و با راه اندازی این کارخانه طی سه ماه آینده زمینه اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر فراهم می شود.
بازرس کل قضایی استان کرمان ظرفیت سالانه تولید کنسانتره طلا در این کارخانه را ۱۵۰ کیلوگرم ذکر کرد و ادامه داد: بازرسی استان کرمان از باب حمایت از سربازان جبهه اقتصادی کشور و بر مبنای فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی به موضوع رفع مشکلات فراروی کارخانه طلای فاریاب ورود کرده و پیگیری های خود را تا رسیدن به نتیجه نهایی تداوم میبخشد.
