- بازدید سرزده بازرسکل استان خراسان شمالی از عملکرد دستگاههای اجرایی و خدماترسان شهرستان گرمه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از بیمارستانهای استان 04/04/21
- بازدید بازرس کل استان خراسان شمالی از واحد تولیدی فرآوری قیر در شهرک صنعتی بجنورد 04/04/21
- بازدید شبانه بازرس کل قضایی اردبیل از مجتمع کشتارگاه مرغ آرتا جوجه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
برگزاری اولین جلسه کارگروه «حمایت از تولید دانشبنیان و صیانت از نخبگان» بازرسی کل خراسان جنوبی
اولین جلسه کارگروه ملی حمایت از تولید دانشبنیان و صیانت از نخبگان استان خراسان جنوبی با حضور مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری استان، مدیران مراکز رشد و فن آوری دانشگاههای استان و سرپرست دفتر جذب سرمایه گذاری استانداری در بازرسی کل استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان خراسان جنوبی، مهدی رحیمی بازرس کل استان در این جلسه ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت علی (ع) و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان بر انجام اقدامات عملی در راستای تحقق شعار سال به دور از شعارزدگی و استفاده از ظرفیت موجود در بازرسی کل استان و حمایت از شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد.
رحیمی گفت: بازرسی کل استان مسئولیت تام حمایت از شرکتهای دانشبنیان را پذیرا بوده تا بخشی از دغدغههای این شرکتها که فارغ از ایدههای سودآوری در زمینههای مختلف فعال هستند، برطرف شود.
وی تأکید کرد: مشکلات و موانع فعالیت شرکتهای دانشبنیان میبایست به شکل اساسی و با جدیت شناسایی و با نگاه حل مشکلات و کارگشایی از شرکتهای مزبور مورد توجه قرار گیرد.
بازرس قضایی و بازرسیکل استان خراسان جنوبی ضمن تأکید بر انجام وظایف قانونی و حمایتی دستگاههای اجرایی نسبت به شرکتهای دانشبنیان افزود: عملکرد تمامی دستگاهها در این موضوع به طور دقیق و جدی مورد رصد و ارزیابی و نظارت قرار میگیرد و حسب مورد به شکل مقتضی اقدام میشود.
در این جلسه مدیران مراکز رشد با بیان برخی مشکلات پیش روی شرکتهای دانش بنیان، انتظارات و راه حلهای پیشنهادی خود را ارایه دادند.
از جمله مشکلات مطرح شده میتوان به برگشت اکثر طرحها از بانکها و طی پروسه حدود 45 روزه برای رفع ایراد و طرح مجدد ایده در بانک، آماده نشدن زیرساختهای سایت 50 هکتاری پارک علم و فناوری استان و نبود فضای کافی به منظور تحت پوشش قراردادن شرکتهای دانش بنیان متقاضی برای استفاده از تسهیلات تعیین شده، فروش نرفتن محصولات شرکتهای دانشبنیان در استان با وجود اینکه در سایر استانها فروش خوبی داشتهاند، نبود مرکز آزمایشگاهی مجهز در استان برای کنترل کیفیت تولیدات شرکتهای دانشبنیان و همچنین موازی کاری مراکز رشد متعدد دانشگاهها اشاره کرد.
به منظور رفع مشکلات مطرح شده پیشنهاد شد بررسی اولیه درخصوص استفاده از فضای بلااستفاده دستگاههای مختلف برای اسکان شرکتهای دانش بنیان و رفع موازی کاری مراکز رشد دستگاهها انجام شود.
همچنین مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند اعلام آمادگی کرد سولهها و فضاهای آموزشی مازاد دانشگاه آزاد به همراه تجهیزات مورد نیاز را در اختیار پارک علم و فناوری به منظور استفاده شرکتهای دانش بنیان قرار دهد.
