- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
- بازدید سرزده بازرسکل استان خراسان شمالی از عملکرد دستگاههای اجرایی و خدماترسان شهرستان گرمه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از بیمارستانهای استان 04/04/21
- بازدید بازرس کل استان خراسان شمالی از واحد تولیدی فرآوری قیر در شهرک صنعتی بجنورد 04/04/21
- بازدید شبانه بازرس کل قضایی اردبیل از مجتمع کشتارگاه مرغ آرتا جوجه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
چهارمحال وبختیاری
نشست بازرسکل استان چهارمحال و بختیاری با اعضای هیاتمدیره شرکتهای دانشبنیان استان
بازرسکل استان چهارمحال و بختیاری با تعدادی از بازرسان، با مدیران و نمایندگان حدود 60 شرکت دانشبنیان و فناور در سطح استان به همراه مسئولین پارک علم و فناوری استان، بهمنظور رصد مشکلات و دغدغههای موجود به مدت 5 ساعت دیدار کردند.
به گزارش روابطعمومی بازرسیکل استان چهارمحال و بختیاری، علی احمدی در این دیدار اظهار داشت: شرکتهای دانشبنیان صاحب اندیشه و دانش بوده و نقش مهمی در حرکت جهادی برای تحقق شعار سال دارند.
بازرس کل استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت حوزه حمایت از سرمایهگذاری و تولید ملی در سازمان بازرسی کل کشور و بازرسیکل استانها، یادآور شد: هدف از این نشست، استماع دغدغه و مشکلات شرکتهای دانشبنیان و نارساییهای موجود در نظام اداری متناظر با درخواستهای آنها است و از مدیران شرکتها درخواست داریم آسیبها و مواردی که باعث ایجاد مشکلات برای ادامه فعالیت شرکتهای مذکور شده را با ذکر مصداق تبیین تا بازرسی کل استان آنها را از دستگاههای متولی مطالبه نماید.
بازرسکل استان به مدیران شرکتها اطمینان داد دغدغههای مطرح شده در این نشست را پیگیری و مواردی که نیاز به تدوین قانون باشد پیشنهاد مناسب داده خواهد شد.
بر اساس این گزارش برخی دغدغهها و مطالبات شرکتهای دانشبنیان که در جلسه مطرح شد عبارتاند از: تأخیر در استعلام دستگاههای اجرایی مرتبط با حوزه کاری شرکتهای دانشبنیان، عدم شمول قانون تأمین اجتماعی در خصوص حوادث و بیماریها، بارداری، غرامت و دستمزد، ازکارافتادگی و... به کارفرمایان و مدیران عامل شرکتها، لزوم راهاندازی و احداث پل زیرگذر و یا روگذر برای شهرک صنعتی شهرکرد، وضعیت نیروی انسانی شرکتهای نوپا برای تعیین حقوق و دستمزد- تأخیر در صدور مجوزها (دامپزشکی، جهاد کشاورزی و...)؛ عدم تبدیل عوارض آلایندگی به تسهیلات اعطایی به تولیدکنندگان؛ عدم حمایت از شرکتهای دانشبنیان در خصوص تأمین نهادههای کشاورزی؛ مشکلات بانکی، مالیاتی و گمرکی و غیره از سوی مدیران شرکتهای دانشبنیان مطرح گردید.
