- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
بازرس کل فارس مطرح کرد؛ لزوم استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی
رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی و بازرس کل استان فارس گفت: انتقال تجربیات به واحدهای جدید و استفاده از ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشینآلات صنعتی مربوط به صنایع غذایی برای کاهش ارز بری، رشد تولید و کاهش تورم را به همراه دارد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی استان فارس، کاظم اکرمی در جریان بازدید از شرکت صنعتی تولید غذای آماده (با نشان تجاری شام شام) با تشکر از مدیریت این شرکت در راه اندازی و تأسیس دانشگاه علمی کاربردی و ارتقاء سطح دانش علمی و جذب نیروهای متخصص؛ خواستار انتقال تجربیات به واحدهای جدید در صنایع غذایی استان شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای علمی استان برای طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی، خواستار همکاری صنایع غذایی استان با این واحدهای صنعتی به منظور کاهش ارزبری و رشد تولید، کاهش قیمت یا کاهش تورم تولید شد.
توجه به کیفی سازی و رعایت حقوق مصرف کنندگان و اطمینان از مصرف غذاهای آماده از نکات ارائه شده توسط بازرس کل استان فارس بود.
اکرمی اشارهای به تنوع محصولات این شرکت کرد و گفت: در سالهای اخیر تمایل قشرهای مختلف به استفاده از غذاهای آمده افزایش یافته است که نیازمند بررسی ذائقه جمعیتی در استانهای مختلف و تهیه الگوی غذایی مناسب و تولید و توزیع اختصاصی نیز هستیم.
در این بازدید مدیر مجموعه درخواست افزایش حجم برق به منظور توسعه مجموعه را داشت که مقرر شد سربازرس اقتصادی نسبت به پیگیری موضوع اقدام کند.
در این راستا از بخشهای مختلف تولید غذای آماده بر پایه محصولات گوشتی و پروتئینی (شامل محصولات متنوع غذای آماده طبخ، ژامبون، برگر، کالباس، سوسیس،کباب، انواع سس سالاد، فلفل، پیتزا و مایونز، پنیر پروسس و موزارلا، گوشت چرخ کرده) مجموعه بسته بندی و پخش توزیع سراسری و استانی انجام شد.
