- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
بازرس کل استان کردستان: دستگاهها برای رفع معضلات حاشیه نشینی همفکر شوند
بازرس کل استان کردستان خواستار توجه، همفکری و همافزایی ویژه دستگاههای نظارتی، اجرایی و خدماتی برای رفع معضلات مربوط به حاشیه نشینی و تاثیرات سوء آن شد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان کردستان، بازرس کل استان کردستان در دهمین جلسه کمیسیون علمی تخصصی این بازرسی کل به منظور بررسی چالشها و آسیبهای گسترش نواحی منفصل شهری، حاشیه نشینی و تاثیرات سوء آن پس از استماع نظرات صاحبنظران این حوزه، حاشیه نشینی را عامل بسیار مهمی در توسعه زمین خواری و ساخت و سازهای غیر مجاز به موازات ایجاد تهدیدات بسیار زیاد آن در زمینه ای ایجاد فقرهای اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، امنیتی و بهداشتی دانست.
عیسی هواسی گفت: عدم وجود آمارهای متقن باعث شده تا دستگاههای اجرایی در حوزه برنامهریزی و بازآفرینی شهری دچار چالشهای جدی شوند.
وی با یادآوری این نکته که بر اساس آمار غیر رسمی، بیش از ۲۵ درصد مساحت استان کردستان جزء بافتهای ناکارآمد و حاشیهای هستند که حدود۵۰ درصد جمعیت شهری را در خود جای دادهاند؛ توجه، همفکری و همافزایی ویژه دستگاههای نظارتی، اجرایی و خدماتی را در جهت حل این معضلات خواستار شد.
بازرس کل استان کردستان با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری و تشکیل کمیسیونهای علمی تخصصی، هماندیشی، شناسایی چالشها و آسیبها، جمع بندی راه حلها و در نهایت ایجاد تکالیف برای دستگاههای اجرایی و نظارتی است، خواستار اهتمام ویژه نهادها و سازمانهای سطح استان و بخش خصوصی در تهیه طرحهای مطالعاتی و اجرایی و قدم برداشتن جدی تر در کاهش مشکلات اقشار حاشیه نشین و کم درآمد شد.
برگزار شد.
در این جلسه، اساتید، کارشناسان و نخبگان استانی، مهم ترین علل و عوامل ایجاد حاشیه نشینی را توسعه نامتوازن منابع ثروت و درآمد، مشکلات اقتصادی، عدم پیش بینی و تامین مناسب مسکن برای اقشار کم درآمد، سوداگریهای موجود در بخش زمین و مسکن، عدم توجه کافی به ظرفیتهای صنعتی، گردشگری، تولیدی، صنایع دستی و... در مناطق روستایی را از مهم ترین عوامل ایجاد حاشیه نشینی و گشترش سکونتگاههای غیر رسمی دانستند.
