- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
بازدید بازرس کل استان قزوین از شهرک صنعتی حکیمیه
در راستای حمایت تولیدکنندگان و تحقق شعار سال خمسه بازرسکل استان قزوین از شهرک صنعتی حکیمیه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان قزوین؛ خمسه بازرسکل استان قزوین به همراه مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان از کارخانه ماشینآلات کاغذسازی سپیدار سلولز مستقر در شهرک صنعتی حکیمیه بازدید کرد.
در ادامه این برنامه، از کارخانه نانو پلیمر دوام شیمی تولیدکننده رزین و هاردنرهای پایه حلال مستقر در شهرک نیز بازدید شد.
بازرسکل استان قزوین در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد اظهار کرد: در راستای حمایت از سرمایهگذاری، لازم است فرایندهای زائد اداری توسط شرکت شهرکهای صنعتی، شناسایی و با حذف آن تسهیلگری لازم در این بستر صورت گیرد.
خمسه با اعلام آمادگی بازرسیکل استان قزوین به عنوان عالیترین دستگاه نظارتی در جهت رفع مشکلات واحدهای صنعتی استان تصریح کرد: واحد حمایت از تولید و سرمایه گذاری این بازرسی کل آمادگی لازم در راستای بررسی موانع و مشکلات سرمایه گذاران را داشته و لازم است مراتب توسط سرمایه گذاران به همراه مستندات آن به این مرجع نظارتی اعلام گردد.
