- بازدید سرزده بازرسکل استان خراسان شمالی از عملکرد دستگاههای اجرایی و خدماترسان شهرستان گرمه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از بیمارستانهای استان 04/04/21
- بازدید بازرس کل استان خراسان شمالی از واحد تولیدی فرآوری قیر در شهرک صنعتی بجنورد 04/04/21
- بازدید شبانه بازرس کل قضایی اردبیل از مجتمع کشتارگاه مرغ آرتا جوجه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
با ورود بازرسی کل استان بوشهر انجام شد؛ امحای ۵۱۰ تن کالای قاچاق ضبطی و غیر استاندارد در گناوه
بازرس کل استان بوشهر از امحای ۵۱۰ تن کالای قاچاق ضبطی و غیر استاندارد در انبارهای اموال تملیکی در شهرستان گناوه با ورود بازرسی این استان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی استان بوشهر، اسحق شهبازی در این رابطه توضیح داد؛ با ورود بازرسی کل استان بوشهر و در راستای اجرای پیشنهاد گزارش مربوطه، ۵۱۰ تن کالای قاچاق ضبطی و غیر استاندارد در انبارهای اموال تملیکی در شهرستان گناوه امحا شد.
وی ادامه داد: با پیگیری و رسیدگی به وضعیت کالاهای قاچاق در انبارهای اموال تملیکی در سطح استان، از ابتدای سال جاری طی سه مرحله از انبار نگهداری کالاهای قاچاق ضبطی در شهرستان گناوه بازدید و بررسی های میدانی و اسنادی با حضور مدیران اجرایی و قضایی استانی و شهرستانی انجام شده است.
بازرس کل استان بوشهر افزود: در این راستا ضمن رفع برخی از مشکلات نظیر اخذ آرای صادره از مراجع رسیدگی کننده، پیشنهادهای لازم در قالب گزارش بازرسی ارایه شده که در نهایت طی تیر ماه ۱۴۰۱ تعداد ۵۱ دستگاه کامیون کالای ممنوعه تاریخ مصرف گذشته، نظیر پودرهای بدنسازی، مواد غذایی فاسد و غیره به وزن ۵۱۰ تن و ارزش ۹۰ میلیارد ریال با حضور مسئولان امر امحا شد.
