- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
بازرس کل استان کردستان: دستگاهها برای رفع معضلات حاشیه نشینی همفکر شوند
بازرس کل استان کردستان خواستار توجه، همفکری و همافزایی ویژه دستگاههای نظارتی، اجرایی و خدماتی برای رفع معضلات مربوط به حاشیه نشینی و تاثیرات سوء آن شد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان کردستان، بازرس کل استان کردستان در دهمین جلسه کمیسیون علمی تخصصی این بازرسی کل به منظور بررسی چالشها و آسیبهای گسترش نواحی منفصل شهری، حاشیه نشینی و تاثیرات سوء آن پس از استماع نظرات صاحبنظران این حوزه، حاشیه نشینی را عامل بسیار مهمی در توسعه زمین خواری و ساخت و سازهای غیر مجاز به موازات ایجاد تهدیدات بسیار زیاد آن در زمینه ای ایجاد فقرهای اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، امنیتی و بهداشتی دانست.
عیسی هواسی گفت: عدم وجود آمارهای متقن باعث شده تا دستگاههای اجرایی در حوزه برنامهریزی و بازآفرینی شهری دچار چالشهای جدی شوند.
وی با یادآوری این نکته که بر اساس آمار غیر رسمی، بیش از ۲۵ درصد مساحت استان کردستان جزء بافتهای ناکارآمد و حاشیهای هستند که حدود۵۰ درصد جمعیت شهری را در خود جای دادهاند؛ توجه، همفکری و همافزایی ویژه دستگاههای نظارتی، اجرایی و خدماتی را در جهت حل این معضلات خواستار شد.
بازرس کل استان کردستان با تاکید بر اینکه هدف از برگزاری و تشکیل کمیسیونهای علمی تخصصی، هماندیشی، شناسایی چالشها و آسیبها، جمع بندی راه حلها و در نهایت ایجاد تکالیف برای دستگاههای اجرایی و نظارتی است، خواستار اهتمام ویژه نهادها و سازمانهای سطح استان و بخش خصوصی در تهیه طرحهای مطالعاتی و اجرایی و قدم برداشتن جدی تر در کاهش مشکلات اقشار حاشیه نشین و کم درآمد شد.
برگزار شد.
در این جلسه، اساتید، کارشناسان و نخبگان استانی، مهم ترین علل و عوامل ایجاد حاشیه نشینی را توسعه نامتوازن منابع ثروت و درآمد، مشکلات اقتصادی، عدم پیش بینی و تامین مناسب مسکن برای اقشار کم درآمد، سوداگریهای موجود در بخش زمین و مسکن، عدم توجه کافی به ظرفیتهای صنعتی، گردشگری، تولیدی، صنایع دستی و... در مناطق روستایی را از مهم ترین عوامل ایجاد حاشیه نشینی و گشترش سکونتگاههای غیر رسمی دانستند.
