• تاریخ انتشار : // - 13:37
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرس کل استان فارس: سازمان بازرسی در راستای حمایت از کالای داخلی، تولید کنندگان را تنها نخواهد گذاشت

بازرس کل استان فارس از شرکت دانش بنیان پزشکی استان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرس کل استان فارس، بازرس کل استان فارس در بازدید از شرکت دانش بنیان «مدرن ابزارپزشکی صبای هستی» با اشاره به اینکه مهمترین هدف سازمان بازرسی پیگیری منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) است گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سازمان بازرسی کل کشور در راستای تحقق شعار سال و تأکیدات مقام عظمای ولایت مبنی بر حمایت از تولید، به صورت منظم از شرکت‌های تولیدی بالاخص شرکت‌های دانش بنیان بازدید به عمل خواهد آمد.

رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، بیان کرد: اینکه یک شرکت دانش بنیان پس از توفیق در تولید محصولی بی‌نظیر و استراتژیک که در اعمال جراحی حیاتی از قبیل جراحی قلب، پیوند اعضا و مغز و اعصاب کاربرد دارد، نتواند محصولات خود را به دلیل واردات کالای مشابه ارایه کند نگران کننده است و بایستی مشکل مرتفع گردد.

اکرمی با بیان اینکه محصولات تولیدی در کشور علاوه بر ارزآوری و خود کفایی باعث اشتغال‌زایی شده و کشور را از وابستگی به خارج بی نیاز می کند افزود با توجه به قانون، خرید کالا و خدمات خارجی که دارای مشابه داخلی هستند ممنوع است و دستگاه ها موظف هستند بر اساس قانون از محصولات داخلی حمایت کنند.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -