سرخط خبرها
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
نشست نقد و بررسی کتاب «نقش رسانهها در فرآیند نظارت و ایجاد شفافیت» برگزار شد/ نویسنده کتاب: رسانهها باید در امر نظارت کمکحال دستگاههای نظارتی باشند
ساعی نویسنده کتاب نقش رسانهها در فرآیند نظارت و ایجاد شفافیت گفت: باید کمک کرد که رسانهها در امر نظارت کمکحال دستگاههای نظارتی باشند.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، نشست نقد و بررسی کتاب «نقش رسانهها در فرآیند نظارت و ایجاد شفافیت» با حضور دکتر منصور ساعی، دکتر امید جهانشاهی، دکتر معصومه تقیزادگان و دکتر امامی در نمایشگاه کتاب برگزار شد.
در این نشست ساعی نویسنده کتاب نقش رسانهها در فرآیند نظارت و ایجاد شفافیت اظهار کرد: این کتاب حاصل یک پژوهش چندساله است و با حمایت سازمان بازرسی گردآوری و تالیف شد.
ساعی اظهار داشت: یکی از نقوش رسانهها نقش نظارت رسانهها بر محیط است لذا نظارت رسانهای را اینگونه تعریف کردیم که انعکاس نظاممند بازخوردهای تصمیمها و دستاوردهای دستگاههای دولتی به افکار عمومی باشد.
وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که نظارتها به حسن جریان امور که جزو وظایف اصلی سازمان بازرسی کل کشور میباشد کمک کند.
نویسنده کتاب تصریح کرد: باید دانست چنین کتابی در بازار وجود ندارد و این کتاب اکنون توانسته بخشی از خلاء نظارتی رسانهها را پوشش دهد.
ساعی افزود: کتاب دارای ۹ فصل است که فصل آخر نتیجه مطالعات پژوهشی است و موانع فراروی جریانات رسانه ای را برشمردیم.
وی خاطرنشان کرد: کاری که رسانهها میتوانند بکنند هرگز دستگاههای دیگر نمیتوانند انجام دهند و باید کمک کرد که رسانهها در امر نظارت کمکحال دستگاههای نظارتی باشند.
در ادامه دکتر امید جهانشاهی در رابطه با این کتاب و نقش آن در ایجاد شفافیت گفت: به سازمان بازرسی و دکتر ساعی نویسنده کتاب بابت تالیف این کتاب تبریک میگویم.
وی ادامه داد: اگر سازمان بازرسی کل کشور میخواهد در مقابله با فساد موفق باشد باید به رشد جامعه مدنی کمک کند.
در ادامه این نشست دکتر تقی زادگان اظهار داشت: قلمزدن در این حوزه یک جسارت و شجاعت میخواهد. کار در این حوزه کم بوده و به چنین تالیفاتی بسیار نیاز داریم. ما در ایران نیازمند یک ارتباط قوی بین رسانهها و سوتزنها هستیم. رسانههای ما نیازمند کمک هستند تا بتوانند به خوبی به نقش خود عمل کنند.
در ادامه این نشست دکتر امامی بیان داشت: رسانهها مولد نقد سازنده از طریق برنامههای مختلف هستند و درس حقوق رسانه باید بعنوان درس اجباری در همه رشتههای دانشگاهی قرار گیرد و دانشجویان عزیز ما از دانش این حوزه برخوردار شوند.
انتهای پیام/

تهیه کننده: