- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی از هلدینگ رایسکو بازدید کرد/ قول مساعد برای پیگیری و رفع مشکلات
در راستای دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور به مناسبت هفته قوهقضاییه، مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی این سازمان از هلدینگ رایسکو بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، یکی از رویکردهای سازمان بازرسی در دوران تحول و تعالی و در راستای تحقق شعار سال حمایت از سرمایه گذاری و تولیدملی است، بر این اساس به مناسبت هفته قوه قضاییه و در پی دستور رئیس سازمان، احمد نظری مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی به همراه هیاتی از این حوزه از هلدینگ رایسکو بازدید کردند.
در این راستا از تعدادی از شرکتهای زیر مجموعه هلدینگ مذکور شامل خط تولید باک خودرو در شرکت اورند پیشرو و خط تولید انواع چراغ خودرو در شرکت اتحادیه نوین و خط تولید انواع فن خودرو در شرکت جنرال کب پارس و خط تولید کاتالیست در شرکت پرتو فرازان آویژه بازدید شد.
در ادامه بازدید، در جلسهای با حضور سعیدیپور قائم مقام و مدیران شرکت مذکور موانع و مشکلات تولید این واحد تولیدی بررسی شد.
عدم تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه و قطعات مورد نیاز برای ماشین آلات، عدم وصول مطالبات از شرکتهای خودروساز، مشکلات گمرکی بابت ترخیص کالاها و... از موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح شد.
در این راستا مقرر شد موارد و مشکلات به صورت مکتوب به دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی جهت پیگیری اعلام تا پیگیری شود.
