- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
در نشست بررسی قوانین و مقررات بانکی مانع تولید مطرح شد؛
قدردانی دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از رویکرد سازمان بازرسی در حمایت از تولید
جلسه بررسی قوانین و مقررات حوزه بانکی مانع تولید با حضور نمایندگان دانشگاه شیراز، وزارت امور اقتصادی و بانک مرکزی، وزارت صمت، بانکها و تولیدکنندگان و صنعتگران در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، جلسه بررسی قوانین و مقررات حوزه بانکی مانع تولید با حضور نمایندگان دانشگاه شیراز، وزارت امور اقتصادی و بانک مرکزی، وزارت صمت، بانکها و تولیدکنندگان و صنعتگران در سازمان بازرسی کل کشور برگزار شد.
دکتر احمد نظری مدیرکل دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی سازمان بازرسی کل کشور در ابتدای این نشست با اشاره به اینکه طی سلسله نشستهای کاربردی، قوانین و مقرراتی که مانع تولید هستند با محوریت سازمان بازرسی کل کشور بررسی و شناسایی شوند، گفت که تاکنون قوانین و مقررات حوزه مالیات بررسی و در این نشست نیز قوانین و مقررات حوزه بانکی که مانع تولید در کشور است، بررسی میشود.
در ادامه این جلسه دکتر محمد جواهری رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز با مرور قوانین و مقررات حوزه بانکی، چالش های این حوزه را برشمرد.
وجود فرآیندهای بوروکراتیک بانکی در حمایت از فعالان اقتصادی، عدم پیشبینی حمایتهای موثر از فعالان اقتصادی خرد و متوسط، وجود نارساییها در قوانین و مقررات ناظر بر اعطای تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان، نارساییها در قوانین و مقررات ناظر بر حمایت از تولیدکنندگان در برابر نوسانات نرخ ارز، نارساییها در قوانین و مقررات ناظر بر کمک به تولیدکنندگان بدهکار و ... از جمله چالشهای قوانین و مقررات حوزه بانکی در کشور مطرح شد.
در ادامه علاوه بر تولیدکنندگان و صنعتگران، نماینده وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزارت صمت، بانک مرکزی و بانک ها دیدگاههای خود را مطرح کردند.
همچنین محمدباقر آقا علیخانی، دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور طی سخنانی ضمن ابراز رضایت از همراهی سازمان بازرسی کل کشور و ادارهکل حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی و حضور در جلسات ستاد، رویکرد حمایتی سازمان را بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: بعضی بانکها برای کمک به شرکتهای تولیدی از ستاد درخواست مصوبه می کنند و 93 درصد مصوبات ستاد تسهیل در سال 1402 اجرایی گردیده است و فقط 7 درصد اجرایی نشده است.
وی با بیان اینکه «در ساختار ستاد تسهیل دنبال این هستیم که فضای تولید در کشور آرام شود» خاطرنشان کرد: در ستاد تسهیل ورود شرکتها بر اساس بررسیهای اولیه و شرایط خاص آنها بوده و با قوانین و مقررات تطابق داده میشود.
آقاعلیخانی تصریح کرد: در ستاد تسهیل 290 مشکل در امر تولید احصاء شده و پیگیر رفع مشکل شرکتها هستیم. آمادهایم که به تولیدکنندگان کمک کنیم و در این راستا همراهی دستگاههای نظارتی را داریم.
در این نشست مقرر شد اظهارات شرکتکنندگان جمعآوری و در قالب آسیبشناسی قوانین و مقررات حوزه بانکی در اختیار نهادهای ذیربط قرار گیرد.
