- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
بازدید بازرس کل استان خراسان رضوی از شهرک صنعتی کاویان فریمان و شهرک صنعتی خادم الرضا
بازرس کل استان خراسان رضوی در راس یک هیات از شهرک صنعتی کاویان شهرستان فریمان و شهرک صنعتی شماره 5 مشهد(شهرک صنعتی خادم الرضا) بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان خراسان رضوی، حجت الاسلام موسی فتوحی رئیس منطقه (2) سازمان و بازرس کل استان خراسان رضوی به همراه مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی و مدیران ذیربط از شهرک صنعتی کاویان شهرستان فریمان بازدید کرد.
بازرس کل استان خراسان رضوی در این بازدید، روند تولید و مشکلات دو واحد صنعتی شرکت شیمیایی درفش کاویان راد (واحد دانش بنیان و تولید کننده ترکیبات استرانسیوم که از ملزومات لعاب است) و شرکت( DSNبسته بندی و صادرات مواد غذایی با مشارکت سرمایه گذار خارجی) را بررسی کرد.
فتوحی همچنین از برخی مشکلاتی که شهرک صنعتی کاویان با آن مواجه بود، بازدید کرد.در نهایت با دستور بازرس کل استان خراسان رضوی رفع مشکلات این واحدهای تولیدی و شهرک صنعتی کاویان در دستور کار بازرسی کل استان قرار گرفت.
بازدید از شهرک صنعتی شماره 5 مشهد(شهرک صنعتی خادم الرضا)
همچنین رئیس منطقه (2) سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان خراسان رضوی از شهرک صنعتی شماره 5 مشهد (شهرک صنعتی خادم الرضا) در جاده فریمان بازدید کرد.
با توجه به مشکل شدید استقرار صنایع در شهرستان مشهد، کلنگ این شهرک صنعتی زده شد و تاکنون تملک حدود ۲۳۰۰ هکتار زمین در این شهرک قطعی شده و برنامه افزایش آن تا ۵۰۰۰ هکتار دیده شده که در صورت تحقق، بزرگترین شهرک صنعتی در شمال شرق کشور خواهد بود.
امور اداری مربوط به تنظیم ۱۲۰ قرارداد واگذاری در فاز ۱ شهرک نیز انجام گرفته و تعداد زیادی از این واحدها در حال ساخت هستند.
در این بازدید ضمن بررسی روند عملیات عمرانی احداث شهرک، طی نشستی با مدیر عامل و معاونان شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی، مشکلات شهرک مورد بررسی قرار گرفت تا با کمک بازرسی کل استان، در روند ساخت شهرک تسریع شود.
