• تاریخ انتشار : // - 13:28
  • تعداد بازدید خبر : 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امنیت و خدمات رسانی در مرز مهران باید به گونه‌ای باشد که باعث ترغیب زوار برای تردد از این مرز شود

امید است که با همدلی و تلاش بیشتر دستگاه ها و مسئولان متولی امر هرگز شاهد نارضایتی زائرین نباشیم و زوار در کمال آرامش وامنیت و بدون دغدغه از مرز تردد کنند.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان ایلام، مالک روشنی بازرس‌کل قضایی استان ایلام در هفتمین جلسه کارگروه واکنش سریع به موضوعات مرتبط با دستگاه‌های اجرایی موضوع قرارگاه استانی اجرای فرامین و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، گزارشی از آخرین اقدامات بازرسی کل استان در این خصوص ارائه کرد.

روشنی ضمن تشکر از شورای تامین استان جهت برگزاری جلسه در این خصوص بیان کرد: این جلسه جهت پیگیری مصوبات جلسه گذشته کارگروه واکنش سریع برگزار شده و هدف از این نشست ها ارائه راهکار اعضاء برای میزبانی بهتر از زوار اباعبدالله الحسین(ع) می‌باشد و تا هر زمان که ضرورت داشته باشد این جلسات برگزار می‌شود.

روشنی افزود: با توجه به اقدامات این کارگروه و منعکس شدن گزارش به سازمان بازرسی کل کشور، مراتب طی یک نامه استحضاری برای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ارسال شد.

بازرس کل قضائی استان ایلام ادامه داد: این اقدامات باید همچنان ادامه یابد و نباید در یک جایی متوقف شود زیرا با وجود بهبود وضعیت پایانه مرزی شهید سلیمانی نسبت به قبل، همچنان ایراداتی وجود دارد و به مرحله ایده آل نرسیده و مصوبات هنوز کامل اجرا نشده اند.

بازرس کل قضایی استان ایلام افزود: این مصوبات حسب دستور رئیس کل محترم دادگستری لازم الاجرا است و امید است که با همدلی و تلاش بیشتر دستگاه‌ها و مسئولان متولی امر این مصوبات هرچه زودتر به طور کامل اجرا شوند و ما هرگز شاهد نارضایتی زائرین نباشیم و زوار عزیز در کمال آرامش وامنیت و بدون دغدغه از این مرز تردد کنند.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -