سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : // - 15:04
  • تعداد بازدید خبر : 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ملاقات مردمی بازرس کل استان لرستان در مسجد صاحب الزمان (عج) خرم آباد برگزار شد/ صدور دستورات لازم در راستای رسیدگی به مشکلات نمازگزاران

بازرس کل استان لرستان به همراه معاون نظارت و بازرسی، رئیس حفاظت و اطلاعات و سربازرسان این بازرسی کل با حضور در مسجد صاحب الزمان(عج) خرم‌آباد به درخواست‌های مردمی رسیدگی کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان لرستان، سعید رازانی بازرس‌کل استان لرستان در میز خدمتی که برای پاسخگویی به سؤالات حقوقی و قضایی مردم در مسجد امام صاحب الزمان(عج) خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد: بازرسی یکی از سازمان‌های تابعه دستگاه قضایی بوده و جزء سازمان‌هایی است که یک اصل از قانون اساسی را به خود اختصاص داده است.

بازرس کل استان هدف مهم بازرسی را اجرای درست قوانین در دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: اگر در بازرسی اشکالاتی ببینیم برای مدیر دستگاه ارسال می‌شود و در پایان هم گزارش و پیشنهاداتی ارائه می‌شود و اجرای پیشنهادات بازرسی، برای دستگاه‌ها الزامی است.

بازرس کل استان یادآور شد اگر بازرسان سازمان بازرسی در جریان بازرسی یک محل تخلفی ببینند حسب مورد با رئیس یا کارمند برخورد می‌کنند.

رازانی برخورد با فساد را اولویت نخست بازرسی لرستان دانست و گفت: بازرسی استان در برخورد با فساد و مفسد بدون اغماض و به‌طور قاطع برخورد کرده و در این راستا با کسی تعارف ندارد.

در این میز خدمت رئیس رسیدگی به شکایات، معاون نظارت و بازرسی، رئیس حفاظت و اطلاعات و سربازرسان این بازرسی کل به منظور تقویت ارتباط مستقیم با شهروندان و تسریع در روند رفع مشکلات آن‌ها، در این مسجد حضور یافته و با ملاقات چهره به چهره با شهروندان و ارائه رهنمود‌های لازم به سؤالات نمازگزاران پاسخ دادند و دستورات مقتضی را در چارچوب قوانین، صادر کرد.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -