- حضور بازرس کل قضایی استان یزد در شبکه استانی/ تاکید مختاری بر لزوم نظارت مستمر در خصوص تامین کالاهای اساسی 04/04/10
- بازدید بازرس کل قضایی استان چهارمحال و بختیاری از پارک علم و فناوری استان/تاکید تقوی بر استفاده از شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد استان 04/04/10
- حضور بازرسکل استان گیلان در صدا و سیمای مرکز گیلان/ گزارش آقایی از اقدامات ویژه نظارتی بازرسی کل استان گیلان در ایام جنگ 04/04/10
- بازدید بازرس کل استان خراسان رضوی از پالایشگاه سرخس و شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق در منطقه خانگیران 04/04/10
- عیادت معاون سازمان بازرسی کل کشور از مجروحین حملات رژیم صهیونیستی در بیمارستان میلاد تهران/ بررسی ارائه خدمات به مجروحین 04/04/10
- ضرب الاجل دوماهه بازرسکل قضایی آذربایجان غربی به شرکت شهرکهای کشاورزی جهت تعیین تکلیف 130 هکتار از اراضی واقع در محدوده شهرک جهت واگذاری آنها به متقاضیان واجد شرایط 04/04/10
- بازدید بازرس کل زنجان از شرکت پویا پلیمر زنگان 04/04/10
- الزام بازرس کل آذربایجان غربی به شرکتهای داخلی برای خرید محصول استراتژیک کک کلسینه تولیدی شرکت دانش بنیان اروم ماشین صنعت پیمان گستر 04/04/10
- بازدید بازرس کل قضایی ایلام از انبارهای اداره کل غله و اداره کل اموال تملیکی استان 04/04/10
- بازرسکل قضایی ایلام: مردم میتوانند از طریق سامانه 136 گزارشات و شکایات خود را ثبت کنند 04/04/10
در بازدید سرزده بازرس کل قضایی استان سمنان از شرکت توزیع برق استان مطرح شد: هوشمندسازی میتواند در ایجاد عدالت اجتماعی برای مشترکان برق موثر باشد
بازرس کل قضایی استان سمنان در بازدید سرزده از شرکت توزیع برق استان بر الزام رعایت مصرف در بخش اداری تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان سمنان، حجت الاسلام علی اکبر رشیدزاده بازرس کل قضایی استان سمنان در بازدید از اقدامات شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در سالهای اخیر، با افزایش مصرف برق و محدودیتهای تامین انرژی، مدیریت تامین انرژی به یکی از چالشهای اصلی صنعت برق تبدیل شده است و در این میان، هوشمندسازی شبکه و تجهیزات برق به عنوان راهکارهای کلیدی برای بهبود مدیریت مصرف و توزیع عادلانه برق، بیش از پیش اهمیت یافته است.
بازرس کل قضایی استان سمنان بیان داشت: یکی از مزایای مهم این فناوری، اعمال عدالت اجتماعی در مدیریت اضطراری بار خواهد بود؛ زیرا این مهم تمامی موارد نظیر حساسیتهای اجتماعی، میزان نوع مصرف و سایر موارد را مدنظر قرار داده و میتواند با شناسایی مشترکین پُرمصرف، امکان مدیریت هدفمند را فراهم آورد.
وی همچنین در خصوص الزام رعایت مصرف در بخش اداری تصریح کرد: ادارات و سازمانهای دولتی، خصوصی و غیرانتفاعی به عنوان یکی از مصرفکنندگان عمده انرژی برق در استان نقش مهمی در بهینهسازی و آگاهیرسانی ایفا میکنند و با اجرای اقدامات ساده میتوانند علاوه بر کاهش قابل توجه هزینههای دولتی و خصوصی به مسئولیت حوزه اجتماعی خود عمل کرده تا زمینه تامین برق در بخش مولد و کشاورزی را نیز فراهم آورند.
رشیدزاده به تامین برق پایدار به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و افزایش بهرهوری در بخش تولیدی اشاره کرد و افزود: تمامی اجزای صنعت و کشاورزی به انرژی وابستهاند و سرمایهگذاری در این حوزه به عنوان پیش نیاز رشد اقتصادی و صنعتی باید مورد توجه مسئولان و تصمیمسازان قرار گیرد تا اهداف شعار سال نیز محقق شود.
بازرس کل قضایی استان سمنان همچنین تاکید کرد: مدیریت بار به صورت ناعادلانه و بدون اطلاعرسانی مناسب، اعتماد عمومی به نظام را آسیب میرساند و ارائه توضیحات دلایل ناترازی و اطلاعرسانی شفاف مدیریت بار میتواند تا حد بسیار زیادی منجر به مدیریت افکار عمومی گردد.
وی اضافه داشت: در بحرانهای پیش آمده سکوت و یا اطلاعرسانی ناقص میتواند باعث شکلگیری شایعات، ناهنجاری عمومی و نارضایتی عمومی گردد؛ اما در طرف مقابل اطلاعرسانی شفاف، صریح، به موقع و گفتوگوی صادقانه با مردم و پاسخگویی مسئولانه میتواند از شدت نارضایتی کاسته و فضا را آرام کند.
در ادامه سید محمد حسینی نژاد مدیرعامل توزیع برق استان سمنان ضمن تشریح اقدامات صنعت برق در راستای ورود به پیک بار گفت: تاکنون تمام مشترکین حوزه کشاورزی و اداری به کنتور هوشمند مجهز و پیش بینی میشود بخش قابل توجهی از مشترکان خانگی و تجاری نیز تا قبل از شروع پیک بار به این مهم مجهز گردند.
این مقام مسئول افزود: وزارت نیرو ۳۶ بسته مدیریت مصرف برق جهت دوره اوج بار ۱۴۰۴ برای شرکتهای توزیع برنامهریزی کرده است که ایجاد قرارگاه ۲۴ ساعته پایش مصرف برق و اقدام در حوزه مگاپروژه ها از مهمترین موارد ابلاغی میباشد.
وی تاکید کرد: در ایام گرم سال حدود ۵۰ درصد مصرف مشترکان خانگی به سیستمهای سرمایش اختصاصی مییابد و چنانچه مشترکان دو راهکار ساده استفاده از دمای رفاه ۲۵ درجه و تعویض موتورهای کولر کم بازده قدیمی با مـوتورهای کم مصرف BLDC را به کار بگیرند، قطعاً در معرض مدیریت هوشمند مصرف قرار نخواهند گرفت.
گفتنی است مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت نیز با حضور در این بازدید به انجام برنامههای پیشگیرانه حوزه رمزارز و برقهای غیرمجاز در استان اشاره داشت و افزود: متاسفانه علی رغم تاکیدات، استفاده غیرمجاز از دستگاه های غیرمجاز رمزارز گسترش یافته است و پیش بینی میشود حدود ۴ الی ۵ درصد از مصرف برق به این دسته از موارد اختصاص دارد.
علی محمد رئیسیان افزود: خوشبختانه با همکاری مسئولین ذیربط اقدامات موثری در شناسایی و کشف دستگاههای غیرمجاز استخراج رمزارز در استان صورت پذیرفته است و با اقداماتی نظیر جرمانگاری، قطع دائم انشعاب برق مراکز غیرمجاز، پرداخت پاداش فوری به شناساییکنندگان مراکز، امحاء درست و کامل ماینرهای غیرمجاز و ... در صدد پاکسازی شبکه برق از این پدیده مذموم را داریم که علاوه بر تضییع حق سایر مشترکان پیامدهای نظیر آسیب به لوازم برقی را در پی دارد.
