سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/03/12 - 07:12
  • تعداد بازدید خبر : 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید بازرس کل استان اصفهان از گمرک و انبارهای اموال تملیکی اصفهان/ تاکید بر تعیین تکلیف کالاهای رسوب شده

رئیس منطقه ۶ سازمان بازرسی کل کشور در راس یک هیات بازرسی از گمرک استان اصفهان و انبارهای اموال تملیکی استان بازدید کرد و ضمن بررسی میدانی مسائل و چالش‌های موجود، بر لزوم تسریع در تعیین تکلیف کالاهای رسوب‌شده، اصلاح فرآیندها و تقویت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان اصفهان، حمید شاه‌محمدی رئیس منطقه ۶ سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان اصفهان به همراه هیأتی متشکل از معاونین، سربازرس گروه اقتصادی و کارشناسان بازرسی کل استان ضمن بازدید از گمرک و انبارهای اموال تملیکی استان، طی نشستی با مدیرکل گمرک استان به بررسی مشکلات و چالش‌های این اداره‌کل پرداخت.

در ابتدای جلسه، مدیرکل گمرک استان اصفهان به مواردی از جمله تغییر ساعت اداری، مشکلات ناشی از عدم تخصیص ارز، موقعیت جغرافیایی ساختمان خارج از محدوده شهری و نبود خدمات پشتیبانی مانند آتش‌نشانی، عدم پرداخت بدهی‌ها و محدودیت در کاهش مصرف برق با توجه به ماهیت عملیاتی گمرک اشاره کرد و خواستار توجه و پیگیری نهادهای مسئول برای رفع موانع موجود شد.

در ادامه این برنامه، بازرس کل استان اصفهان از انبارهای اموال تملیکی استان بازدید و در جریان وضعیت نگهداری کالاها و مشکلات انبارها قرار گرفت

شاه محمدی ضمن تاکید بر اصلاح چگونگی و بهبود شرایط نگهداری اقلام و همچنین جداسازی انبارها بر اساس نوع و ماهیت کالاها از جمله مواد اشتعال‌زا و مواد شیمیایی، بر سرعت بخشیدن به تعیین تکلیف کالاها تاکید کرد. وی با تاکید بر ایجاد تعامل بیشتر دستگاه‌های متولی گفت: فرآیندها و رویه‌های موجود پاسخگوی شرایط حال حاضر نیست که باید اصلاحات لازم صورت گیرد.

در این بازدید مدیرکل اموال تملیکی استان علاوه بر ارائه آمار و گزارش عملکرد ، به بیان نحوه‌ی نگهداری، مشکلات و همچنین مشکلات مربوط به ترخیص کالاها پرداخت.

بازرس‌کل استان اصفهان ضمن دستور پیگیری مستمر واحد حقوقی اداره کل اموال تملیکی مبنی بر سرانجام رساندن رای صادره و تعیین تکلیف کالاهای انبارها در کوناهترین زمان، خواستار ساماندهی ساختار اداری، رعایت بیشتر حفاظت فیزیکی و محدودسازی دسترسی به پرونده‌ها و همچنین هماهنگی و تعامل بیشتر با دستگاه‌ها در جهت جلوگیری از رسوب کالاها شد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -