سرخط خبرها
  • تاریخ انتشار : 1404/02/28 - 08:21
  • تعداد بازدید خبر : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرپرست مرکز نظارت همگانی و رسیدگی به شکایت مردمی سازمان بازرسی

فتح الله طلوعی گفت: بسیاری از تخلفات، ریشه در عدم آگاهی دارند اما انتشار کتاب پیرامون این موضوعات می تواند جلوی بروز تخلف را بگیرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، فتح‌الله طلوعی سرپرست مرکز نظارت همگانی و رسیدگی به شکایت مردمی سازمان بازرسی در جریان بازدید از غرفه انتشارات در نمایشگاه کتاب درباره نقش کتاب و نشر در پیشگیری از وقوع  جرم و فساد گفت:  یکی از وظایف اصلی سازمان پیشگیری از وقوع جرم است و حالا مرکز انتشارات در این حوزه ورود کرده و تلاش نموده است تا به ارتقای بحث پیشگیری کمک شود.  بسیاری از تخلفات، ریشه در عدم آگاهی دارند اما انتشار کتاب پیرامون این موضوعات می تواند جلوی بروز تخلف را بگیرد.

وی درباره تولیدات مرکز انتشارات بیان کرد: اینکه سازمان بازرسی آثار جدیدی را در حوزه کودکان چاپ کرده برای من بسیار خوشحال کننده است. چنانچه محتواهایی مانند قانون گرایی، قانون مداری و روحیه مبارزه با فساد با کمک آموزش و پرورش در کتاب‌های درسی منتخب در هر پایه تحصیلی وارد شود، در ذهن و قلب کودکان  نهادینه می شود.

طلوعی اضافه کرد: تولیدات انتشارات انصافا به لحاظ کمی و کیفی رشد چشمگیری داشته است به خصوص با کاربردی شدن کتاب‌هایی که گردآوردی شده اند. امیدوارم در آینده شاهد کاهش میزان تخلفات در مجموعه دستگاه‌های اجرایی با کارهای سازماندهی شده باشیم.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی