• تاریخ انتشار : // - 12:49
  • تعداد بازدید خبر : 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست پیش‌گیرانه بازرس‌کل استان خراسان شمالی با مدیران و کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان

بازرس‌کل استان خراسان‌شمالی در نشست با مدیران و کارکنان شرکت آب وفاضلاب استان خراسان‌شمالی گفت: بازرسی‌کل استان با حساسیت نحوه نگهداری و توزیع آب شرب در استان را پیگیری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان خراسان شمالی، صادق اسپیدکار بازرس کل استان با حضور در نشست پیشگیرانه با مدیران و کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی ضمن بیان اهم یافته‌ها در بازرسی‌های صورت گرفته از شرکت آب و فاضلاب گفت: ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته در تامین و توزیع آب شرب در دورترین نقاط استان، همواره باید در نظر داشت که بی‌توجهی به کیفیت آب شرب شهروندان قابل پذیرش نیست و بازرسی کل استان با حساسیت نحوه نگهداری و توزیع آب شرب در استان را پیگیری می‌کند.

اسپیدکار افزود: لازم است در برخی شهرستان‌های استان با کلر زنی به موقع و به اندازه و تنظیف مخازن آب شرب در فواصل قانونی در بهداشت آب شرب مصرفی شهروندان همت بیشتری صورت گیرد.

بازرس‌کل استان همچنین ضمن تاکید بر اهمیت توجه به حفظ و حراست از اموال بیت‌المال و جلوگیری از اتلاف آب و تجهیزات در فرآیند آبرسانی ابراز امیدواری کرد: با مدیریت درست امکانات و تامین اصولی نیروی انسانی و آموزش‌های دوره‌ای شاهد ارتقاء بیشتر بهره‌وری فعالان عرصه تامین نگهداری و توزیع آب شرب در استان باشیم.

در این نشست همچنین ظریفیان سربازرس امور اقتصادی بازرسی‌کل استان نیز مواردی را به منظور ارتقاء و بهبود عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان بیان کرد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -  -