• تاریخ انتشار : // - 12:34
  • تعداد بازدید خبر : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از کتابخانه مرکزی یزد

بازرس‌کل قضایی استان یزد در بازدید از کتابخانه مرکزی یزد گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی و دستگاه‌های متولی، افزایش سرانه مطالعه را با جدیت دنبال کنند.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان یزد، رضا مختاری بازرس‌کل قضایی استان به همراه مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان از بخش‌های مختلف ساختمان کتابخانه مرکزی یزد بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات این مرکز قرار گرفت.

در این بازدید مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان یزد گزارشی از روند فعالیت و عملکرد کتابخانه مرکزی یزد و تاریخچه و سابقه کتابخانه‌های عمومی ارائه کرد.

بازرس‌کل قضایی استان یزد پس از بازدید از کتابخانه مرکزی یزد ضمن تاکید بر حصول نتایج عملی و کاربردی این بازدیدها، اظهار داشت: یکی از اولویت‌های مهم فرهنگی، توجه ویژه به مقوله کتاب و کتابخوانی است و مطالعه کتاب و افزایش سرانه مطالعه، رکن توسعه و پیشرفت استان و ضامن پیشتازی سرمایه انسانی استان خواهد بود.

بازرس‌کل قضایی استان اقدامات واقع بینانه، کاربردی و متناسب را برای تشویق مردم به فرهنگ کتابخوانی و بالابردن سرانه مطالعه در تمامی نسل‌ها ضروری برشمرد و ایجاد هم‌افزایی بین دستگاه‌های متولی برای بهبود وضعیت موجود در این مسیر می‌تواند اثربخش باشد.

گفتنی است در این کتابخانه بزرگ و مدرن یزد بالغ بر 2 میلیون و 400 هزار جلد کتاب موجود است و بالغ بر 105 هزار و پانصد عضو دارد که کودکان، نوجوانان و جوانان بیشترین آمار عضویت در این مرکز را دارند. همچنین در حال حاضر 112 باب کتابخانه عمومی در سطح استان یزد فعال است که از این نظر استان یزد در بین سه استان برتر کشور در سرانه تعداد کتابخانه به ازای جمعیت قرار دارد.

بازرس کل قضایی استان یزد دستورات لازم درخصوص پیگیری کیفی‌سازی فضای ساختمان، تجهیزات، خدمات، شاداب‌سازی و گسترش برنامه‌های فرهنگی صادر کرد.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -