• تاریخ انتشار : // - 10:02
  • تعداد بازدید خبر : 38
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به مناسبت سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور صورت گرفت؛

دیدار بازرس کل قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد با رئیس کل دادگستری، استاندار و دادستان مرکز استان

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، رئیس‌کل دادگستری و دادستان مرکز استان به مناسبت سالروز تاسیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور در بازرسی‌کل استان با کارکنان بازرسی کل استان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان کهگیلویه و بویراحمد؛ یداله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار ضمن تبریک به مناسبت 19 مهرماه سالروز تشکیل سازمان بازرسی کل کشور، گفت: سازمان بازرسی به عنوان عالی‌ترین نهاد نظارتی در اصل 174 قانون اساسی وظیفه مهمی به عنوان حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه‌های اجرایی را برعهده دارد که این وظیفه مهم می‌تواند جدا از بحث نظارت و مبارزه با فساد چراغ راهنمایی برای همه مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

رحمانی اظهار کرد: بازرسان علاوه بر دقت، کیفیت و امانت‌داری کامل در گزارش‌های خود روحیه تسهیل‌گری در امور اجرایی را مدنظر قراردهند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌های نظارتی برای توسعه استان را بسیار مهم دانست و گفت: دستگاه‌های نظارتی علی رغم کار قانونی خود باید به عنوان همکار، و بازوی مشورتی‌- نظارتی در کنار دولت باشند تا بتوانیم از همه ظرفیت‌ها برای اصلاح امور و توسعه زیرساخت‌های استان استفاده کنیم.

رئیس‌کل دادگستری استان: بازرسان، سلامت نفس را در بازرسی‌ها سرلوحه کار خود قرار دهند.

محبوب افراسیاب در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان بازرسی کل استان گفت: نظارت ابزاری است که میتواند عناصر سازمانی را چنانچه دچار انحراف شوند به مسیر اصلی و درست خود برگردانند، به طوری که کمک کار مدیران در سطح استانی و ملی باشد.

وی با اشاره به اینکه 2 نوع نظارت پیشینی و پسینی وجود دارد، افزود: نظارت پیشینی یعنی با توجه و توسل به مولفه‌های پیشگیری روندی که ممکن است هریک از عناصر یک سیستم در یک مجموعه و سازمان دچار انحراف شود آن را به مسیر درست خود برگردانیم، بنابراین نباید نظارتی را انتخاب کنیم که با توسل به مولفه‌های سیاست جناحی، کیفری و یا از قواعد حقوقی در اختیار خود، سازمان‌ها را وادار به انجام وظایف خود کنیم.

افراسیاب ادامه داد: متوسل شدن به ضمانت‌های اجرایی کیفری قانونی است اما سبب افزایش راندمان و کارایی دستگاه‌های تحت نظارت بازرسی نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بازرسان تلاش کنند از ناظر سیستمی به سمت ناظر برشی حرکت نکنند چرا که در بعضی مواقع نیاز به تشکیل پرونده نیست و بایک نظارت مستمر و سیستمی همراه با اخلاق نظارتی می‌توان راندمان و بازدهی را در دستگاه افزایش داد.

افراسیاب با تاکید بر اینکه بازرسان، سلامت نفس را در بازرسی‌ها سرلوحه کار خود قرار دهند، اظهار کرد: دستگاه نظارتی، کل نظام و کشور برای آنها اصل باشد نه فقط یک مجموعه و دستگاه، به طوری که اگر نگاه بازرسان بهبود راندمان دستگاه باشد باعث افزایش انگیزه در کارمندان آن مجموعه می‌شود که این مهم، بهبود کیفیت، افزایش اشتغال، کاهش بیکاری و همچنین کاهش جرائم را در پی خواهد داشت.

همچنین سیدوحید موسویان دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار از اقدامات بازرسی کل استان تقدیر و تشکر و خواستار همکاری بیشتر بین سازمان بازرسی و مجموعه قضایی استان در بحث حقوق عامه شد و گفت: آموزش مدیران و نمایندگان حقوقی باید به طور جدی در دستور کار قرار گیرد. بطوری که خسارات تاخیر تادیه در برخی دستگاه‌ها از جمله شرکت گاز استان، شرکت آب و فاضلاب، شهرداری‌ها، دانشگاه علوم پزشکی و اداره‌کل راه و شهرسازی به یک معظل جدی برای استان تبدیل شده و باید هر چه سریعتر صلاحیت نمایندگان حقوقی دستگاه‌ها مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد.

انتهای پیام/

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -  -