- بررسی مشکلات کاهش فشار و قطعی آب تهران از سوی سازمان بازرسی کل کشور/ ضرورت تسریع در رفع مشکلات موجود و پاسخگویی مؤثر به شهروندان 04/05/06
- بازرس کل بانکها و بیمه سازمان بازرسی با حضور سرزده در بانکها نحوه عملکرد شعب در رابطه با فروش ارز اربعین را بررسی کرد/ ارائه پیشنهادهای لازم به منظور تسریع در ارائه خدمت به زائرین 04/05/05
- عیادت بازرس کل قضایی استان سیستان و بلوچستان از مجروحان حادثه تروریستی زاهدان 04/05/05
- بازدید بازرس کل استان قم از پروژه در حال احداث واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعهای 04/05/05
- بازرسکل قضایی آذربایجانغربی تاکید کرد: ضرورت مدیریت مصرف و همکاری بینبخشی برای عبور از بحران کمآبی در حوزه سد بوکان 04/05/05
- تأکید بازرس کل قضایی آذربایجانغربی بر لزوم تقویت زیرساختها و بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت مصرف برق 04/05/05
- نجات معدن چشمه ساران شهرستان آزادشهر از تعطیلی با ورود سازمان بازرسی/ مجوز کارگاه زغال سنگ با رعایت الزامات زیستمحیطی صادر شد/ تثبیت اشتغال ۱۴۵ نفر و فراهم شدن زمینه استخدام نیروی جدید 04/05/05
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از قطعه ۵ آزادراه خواجه – ورزقان 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان به همراه نماینده مردم ارومیه از پروژه مدول دوم تصفیهخانه آب شرب ارومیه 04/05/04
- بازدید بازرس کل قضایی استان سمنان از مجموعه ایثار سمنان/ تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت 04/05/04
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جلسه شورای عالی قوه قضاییه مطرح کرد:
وصول 3500 میلیارد تومان از مالیات معوقه/ جلوگیری از تضییع حق 240 میلیاردی یکی از شهرداریها
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کمک این سازمان و وصول 3500 میلیارد تومان از مالیات معوق تعدادی از شرکتها خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، حجتالاسلام والمسلمین درویشیان در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به پیگیریهای این سازمان برای کمک به دولت در وصول مالیات معوق، از وصول ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات تعدادی از شرکتها در 5 ماه ابتدایی سال جاری و واریز آن به حساب سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد.
رییس سازمان بازرسی کل کشور همچنین با اشاره به اقدامات نظارتی و پیشگیرانه این سازمان در یکی از شهرداریهای استان تهران، از ورود سازمان بازرسی به یکی از قراردادهای این شهرداری خبر داد که با تجدید کارشناسی موجب دریافت ۲۴۰ میلیارد تومان سهم شهرداری در قرارداد مذکور شده است.
بنا بر این گزارش، در راستای نظارت بر معاملات و بازرسی جاری از شهرداریها، هیئت بازرسیکننده به بررسی تنظیم تقسیمنامه و واگذاری قدرالسهم یکی از شهرداری استان تهران (حدود 45 درصد از کل یک پروژه مشارکتی تجاری اداری) که برای تأمین مالی و پرداخت بدهیهای شهرداری انجام میشد، پرداخت.
هیئت بازرسی در این پرونده با گزارش هیئت کارشناسی سه نفره درخصوص ارزیابی پروژه مذکور روبرو شد و با بررسیهای کارشناسی مشخص شد همین هیئت 11روز قبل گزارش دیگری ارائه کرده بود که گزارش ارزیابی ثانویه نسبت به گزارش اولیه، علی رغم افزایش متراژ سطح و سطوح، به میزان بیش از 2 هزار میلیارد ریال کاهش قیمت داشته و گزارش ارزیابی ابتدایی نیز در دبیرخانه شهرداری مذکور ثبت و ضبط نشده است.
بر همین اساس و با پیگیریهای انجام شده موضوع به هیئت کارشناسی بالاتر ارجاع شد و گزارش هیئت کارشناسی 5 نفره حاکی از وجود سوء جریان در نحوه کارشناسی به میزان بیش از 5 هزار و 330 میلیارد ریالی در ارزیابی پروژه مذکور بوده که با ورود به موقع سازمان بازرسی کل کشور و ارسال گزارش هشداری، از تضییع حقوق شهرداری در فروش قدرالسهم خود در حدود 2 هزار و 400 میلیارد ریال جلوگیری شد.
