- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
بازدید قائم مقام سازمان بازرسی از نمایشگاه کتاب و غرفه انتشارات این سازمان/ رحمانیان در گفتوگو با خبرنگاران: در دوره تحول و تعالی، رویکرد علم محوری در سازمان بازرسی کل کشور دنبال میشود
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با حضور در این نمایشگاه از غرفههای مختلف ناشران و نیز غرفه انتشارات سازمان بازرسی کل کشور بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، در جریان برگزاری سی و پنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، دکتر احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با حضور در این نمایشگاه از غرفههای مختلف ناشران و نیز غرفه انتشارات سازمان بازرسی کل کشور بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید در گفتوگو با خبرنگاران در رابطه با اهمیت کار علمی و پژوهشی در دستگاههای مختلف، اظهار کرد: امروزه هر دستگاهی برای اینکه بتواند روند رشد و پیشرفت خود را داشته باشد ناگزیر است که به آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی دنیا دسترسی و دانش خود را به روز نگه دارد و از نتایج آن بهره ببرد.
رحمانیان ادامه داد: یکی از روشهای ارتقاء مسائل علمی و آموزشی برای هر دستگاه از طریق تالیف و نشر کتب و ارتباط با محققان و اساتید متخصص در هر موضوع است که بحمداله سازمان بازرسی کل کشور به عنوان یک نهاد نظارتی در تمامی عرصههای نظارتی عملکردی با قوت و قدرت داشته و تشکیلاتی مرتبط با آموزش و پژوهش را تحت عنوان مرکز آموزش و پژوهشهای سلامت اداری و مبارزه با فساد ایجاد و فعال نموده که دامنه فعالیتهای آن روز به روز بیشتر و گستردهتر میشود.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در رابطه با اقدامات و عملکرد این مرکز تشریح کرد: از مهمترین اقداماتی که این مرکز به ویژه در دوره تحول و تعالی داشته است انعقاد قراردادهای بسیار مهم با مراکز علمی و دانشگاهی بزرگ و معتبر کشور و مشارکت صاحبنظران و اندیشمندان در فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی است، ضمن اینکه تالیف چندین جلد کتاب را در دست اقدام داشته و این کار را به صورت مستمر ادامه میدهد.
وی ادامه داد: البته همانگونه که میبینیم در این نمایشگاه و غرفه انتشارات قریب به 50 عنوان کتاب در اختیار علاقهمندان قرار گرفته و در این راستا سعی شده است که نیازهای روز جامعه به ویژه در بحث نظارت و بازرسی تامین گردد.
رحمانیان خاطرنشان کرد: همچنین توسط این مرکز نشستهای مختلف علمی و پژوهشی در حوزههای مختلف هم در خود سازمان و هم در مراکز علمی و دانشگاهی برگزار گردیده است. همچنین چندین پروژه بسیار مهم تحقیقاتی و پژوهشی با مراکز علمی منعقد شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در دوره تحول و تعالی رویکرد علم محوری در سازمان بازرسی کل کشور دنبال میشود؛ یعنی کلیه فعالیتهای نظارتی و بازرسی در سازمان مبتنی بر مبانی و آموزههای علمی و کارشناسی است.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور افزود: یکی از نتایج این رویکرد شناسایی گلوگاههای فسادخیز، اصلاح رویههای فسادخیز و فعالیت در حوزههای پیشگیری است که این کار برای اولین بار در طول تاریخ سازمان بازرسی صورت گرفته و با این نگاه تاکنون بیش از ۲۰۰ گلوگاه فساد شناسایی شده که تعداد قابلتوجهی از آنها در سال گذشته در دستور کار نظارتی بوده تا بتوانیم برخی از این گلوگاههای فساد را مسدود کنیم.
وی در پایان گفت: امیدواریم با این رویکرد و توجه به مسائل علمی و پژوهشی و بهرهمندی از نظرات متخصصان و صاحبنظران که اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته بتوانیم با علل و ریشه فساد مبارزه و بیشترین رضایتمندی را در جامعه ایجاد کنیم.
انتهای پیام/
