• تاریخ انتشار : // - 09:48
  • تعداد بازدید خبر : 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید بازرس‌کل قضایی استان از شرکت آلومینیوم المهدی (عج) هرمزگان

بازرس کل قضایی استان هرمزگان و هیات همراه از شرکت آلومینیوم المهدی(عج) بازدید و در جریان اقدامات و فعالیت‌های این شرکت قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان هرمزگان، اسمی بازرس‌کل قضایی استان هرمزگان ضمن بازدید از شرکت آلومینیوم المهدی(عج) و خداقوت به مدیران، کارکنان و کارگران این مجموعه اظهار کرد: همینطوری که به خوبی مطلعید صنعت آلومینیوم یکی از صنایع مهم بوده و پس از آهن و مس جزو فلزات پرکاربرد است.

وی تصریح کرد: با توجه به حجم تولیدات جهانی، به نظر می‌رسد که تولیدات آلومینیوم در کشور پایین است و باید تلاش بیشتری در جهت افزایش تولید آن صورت پذیرد.

اسمی افزود: یکی از چالشهای این شرکت تأمین برق مورد نیاز است خصوصاً در ایام پیک مصرف که باید این مشکل مرتفع شود.

بازرس کل قضایی استان هرمزگان یادآور شد: مزیت شرکت آلومینیوم المهدی(عج) نسبت به دیگر شرکت‌ها دسترسی به آبهای بین المللی به منظور صدور محصولات و تأمین سریع مواد اولیه و استفاده از خطوط ریلی و راههای اصلی است.

همچنین در ادامه این برنامه رجب‌پور مدیرعامل شرکت آلومینیوم المهدی با اشاره به چالشهای پیش‌روی این شرکت اظهار کرد: کلیه پروژههای در حال انجام در این شرکت با هدف دستیابی به ظرفیت اسمی این کارخانه بوده که از جمله مهمترین این پروژهها میتوان به ساخت نیروگاه 546 مگاواتی در محل کارخانه، احداث کمپرسور خانه شماره 2 در جهت تأمین هوای فشرده پایدار در خطوط تولید آلومینیوم و بازسازی کورههای پخت آند که نقش بسزایی در کیفیت مناسب شمش تولیدی آلومینیوم دارد اشاره کرد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -  -