• تاریخ انتشار : 1404/04/11 - 09:55
  • تعداد بازدید خبر : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید بازرس‌کل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان

بازرس‌کل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی‌کل استان قزوین، ابوالفضل خمسه بازرس کل استان به همراه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان و مدیرکل صمت استان از شرکت "ستاره بافت نگارین ارغوان" بازدید کرد.

این بازدید در راستای سیاست‌های نظارتی سازمان بازرسی کل کشور برای رصد میدانی روند سرمایه‌گذاری، تولید، اشتغال و صادرات در واحدهای صنعتی صورت گرفت و مشکلات ناشی از قطعی‌های مکرر و ناگهانی برق به دلیل ناترازی انرژی در کشور مورد بررسی قرار گرفت.

خمسه در ادامه این بازدید گفت: با توجه به ضرورت مدیریت مصرف انرژی و تامین برق پایدار برای واحدهای صنعتی، مقرر شد متناسب با وضعیت شبکه، قطعی برق شرکت یاد شده و سایر مشترکان متصل به فیدر عمومی مذکور، تنها یک روز در هفته و با هماهنگی قبلی صورت پذیرد. همچنین شرکت توزیع برق موظف شد در صورت بروز حوادث منجر به قطعی، نسبت به رفع مشکل در کوتاه‌ترین زمان ممکن اقدام نماید.

از دیگر پیشنهادهای مطرح شده در این بازدید، درخواست شرکت "ستاره بافت نگارین ارغوان" برای تامین فیدر اختصاصی و نصب پنل‌های خورشیدی با بهره‌مندی از تسهیلات حمایتی ویژه بود که مورد موافقت اولیه مدیران شرکت قرار گرفت.

بازرس کل استان در این بازدید با تأکید بر حمایت از واحدهای تولیدی و ضرورت پایداری شبکه برق، خواستار توجه ویژه دستگاه‌های متولی به درخواست‌های قانونی صنایع تولیدی شد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -