سرخط خبرها
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
قائم مقام سازمان بازرسی در آئین تکریم و معارفه بازرس کل استان مرکزی:
همه مدیران مکلف هستند در خصوص پیشگیری از فساد برنامه داشته باشند
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از راهبرد های جدید سازمان حرکت از بازرسی محیط محور به سمت موضوع محوری و شناسایی و مسدودسازی گلوگاه های فساد است.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، دکتر احمد رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در آئین تکریم و معارفه بازرس کل استان مرکزی که با حضور استاندار، رئیس کل دادگستری و اعضای شورای اداری و قضایی استان برگزار شد، با تبریک ایام الله دهه فجر گفت: مقام معظم رهبری چندین بار بر جهاد تبیین تاکید داشته اند که متاسفانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: ایام دهه فجر بهانه ای خوبی برای تبیین و تشریح دستاوردهای نظام و انقلاب به ویژه برای جوانان و نسل جوان است.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: توفیقات به دست آمده جز به برکت و محوریت ولایت فقیه، وحدت و همدلی مردم و انسجام، بیداری و هوشیاری ملت حول محور اسلام و استقامت در برابر تحریم ها حاصل نمی شد که باید به آن افتخار کرد.
وی با اشاره به وظایف سازمان بازرسی کل کشور طبق اصل 174 قانون اساسی گفت: سازمان بازرسی کل کشور به عنوان عالی ترین مرجع نظارتی و تنها مرجع نظارتی که در قانون اساسی از آن نام برده شده است، دو ظیفه نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین را بر عهده دارد.
رحمانیان با بیان اینکه فساد یک امر پیچیده، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است، گفت: فساد در همه ساختارهای اداری و همه حکومت ها وجود دارد ولی میزان آن در بعضی نظام های حاکمیتی کم است و برخی نظام ها ممکن است زیاد باشد. در همین خصوص نوع مواجهه حکومت ها با فساد می تواند متفاوت باشد؛ برخی سلبی، برخی ایجابی و برخی ترکیبی از این دو است که در نظام جمهوری اسلامی ایران، برخورد با فساد ترکیبی از اقدامات سلبی و ایجابی است.
وی تاکید کرد: کلیه مدیران در بخش های دولتی و خصوصی در خصوص پیشگیری و برخورد با فساد و زمینه های فساد مسئولیت دارند.
رحمانیان با بیان اینکه افراد در هر جایگاه و در هر مسئولیتی باید نسبت به فساد حساس بوده و برنامه های پیشگیرانه داشته باشند خاطرنشان کرد: مدیران باید در حوزه مبارزه با فساد برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشند. باید به جد اعتقاد داشته باشند که باید با فساد برخورد کرد.
وی در خصوص تکلیف قانونی مدیران در خصوص برخورد با فساد گفت: این تکلیف قانونی هر مدیری است که در بدو انتصاب خود باید نسبت به برخورد با فساد و سوء جریانات و پیشگیری از وقوع فساد برنامه داشته باشد. در این راستا باید توجه داشت که اگر دستگاهی خوب کار نکند و نارضایتی عمومی به دنبال داشته باشد خود یک سوء جریان است. این تکلیف همه مدیران است که در بحث پیشگیری و مبارزه با فساد برنامه داشته باشد.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه مبارزه با فساد تکلیف قانونی و شرعی همه مدیران است گفت: مقام معظم رهبری در بیش از 140 سخنرانی به بحث مقابله و پیشگیری از فساد اشاره کرده است که اگر مسئولان به آن بیشتر توجه می کردند امروز شاهد اتفاقاتی که اعتماد عمومی را سلب می کند نبودیم.
رحمانیان در ادامه به ویژگی های مدیریت کارآمد اشاره کرد و گفت: باید توجه داشت که علاوه بر تخصص و تعهد که لازم است، یک مدیر کارآمد باید بصیر باشد. منظور از بصیرت این است که مدیر روابط علت و معلولی را دانسته و بتواند با تحلیل و بصیرت از وقوع سوء جریان پیشگیری کند. مدیر کارآمد مدیری است که خلاقیت، ابتکار و نوآوری داشته و دارای ذهن پویا باشد. مدیر کارآمد، مدیری است که دچار روزمرگی نمی شود و این در حالی است که یکی از آفات نظام اداری، روزمرگی است.
وی با تاکید بر داشتن برنامه در حوزه کاری مدیران گفت: فعالیت بدون برنامه در یک مجموعه باعث می شود مجموعه رشد و پیشرفت نداشته باشد. منظور از برنامه نیز برنامه ای است که کمیت پذیر بوده و مشخص باشد به چه منظور و مقصدی می خواهد دست یابد. مدیران در برنامه ملتزم به اجرای برنامه در راستای پیشرفت باشند. مدیر کارآمد مدیری است که اهل فکر کردن باشد؛ تهدیدات را خوب شناخته و به فرصت تبدیل کند.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگر از سخنان خود گفت: سازمان بازرسی به عنوان عالی ترین مرجع نظارتی کشور، راهبردهای جدیدی در دوره جدید در دستور کار قرار داده است. یکی از راهبرد های جدید سازمان حرکت از بازرسی های محیط محور به سمت موضوع محوری و شناسایی و مسدودسازی گلوگاه های فساد است. سازمان بازرسی با یک کار پژوهشی و تحقیقاتی بیش از 200 گلوگاه فساد را احصاء کرده که بخشی در دستور کار امسال و بخشی در دستور کار سال آینده سازمان است.
وی با تاکید بر اینکه پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار گرفته است افزود: اگر مدیری به هشدار سازمان توجه نکند و در اثر آن بی توجهی، تخلف و جرمی حادث شود یا زمینه و بستر تخلف و جرمی شکل بگیرد قطعا با این بی توجهی برخورد می شود.
رحمانیان با اشاره به عملکرد سازمان در حوزه شعار سال هم گفت: در حوزه شعار سال وظیفه خود می دانیم که در کنار و حامی تولید کنندگان و فعالان اقتصادی باشیم. در همین راستا از تعطیلی بیش از 110 واحد تولیدی جلوگیری به عمل آمد.
وی در پایان ضمن تشکر از زحمات سید مهدی تقوی، محمدحسین افضلی را به عنوان بازرس کل استان مرکزی معرفی کرد.
انتهای پیام/

تهیه کننده: