- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
- بازدید بازرسکل استان قم از محل سیلو ذخیره گندم و انبار کالاهای اساسی استان 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت تولیدی شیشه سکوریت الیاس ارومیه 04/04/18
- بازدید بازرس کل قضایی کهگیلویه و بویراحمد از منطقه عشایری کاکان یاسوج 04/04/18
- بازرس کل کردستان: توسعه و افزایش پوشش تلفن همراه و پهنای باند از نیازهای اساس استان است 04/04/18
- اقاله محل کارخانه تولید کود ارگانیک آذربایجان غربی در دستور کار بانک ملی ایران قرار گرفت 04/04/18
- بازدید بازرس کل گیلان از شهرستان شفت/ آقایی: تعلل برخی مدیران در گذشته باعث عقبافتادگی پروژههای عمرانی شده است 04/04/18
- گزارش خبر 20:30، 21 و شبکه خبر از افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد/ فیلم 04/04/18
تأکید رییس سازمان بازرسی کل کشور بر توسعه همکاریها میان آمبودزمانهای کشورهای اوراسیایی و لزوم توجه به نقش آمبودزمان خوب در روابط جدید
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور قاضی سراج كه به مسكو عزیمت كرده است روز سهشنبه مورخ ۱۴ اذر ۱۳۹۶ طی سخنانی در اجلاس بینالمللی "صیانت از حقوق بشر در اوراسیا: تبادل بهترین تجربیات آمبودزمانها" ضمن اشاره به اهمیت توسعه همکاریهای آمبودزمانی در تأمین حقوق شهروندی، تأسیس پیمان آمبودزمانهای اوراسیا را فرصتی تاریخی برای ایجاد یک مجموعه جدید از نهادهای نظارتی جامعه مدنی با هدف تقویت انسجام اجتماعی، تبادل تجربیات و اطلاعات دانست. ایشان پس از بیان نقش آمبودزمان خوب در روابط جدید، پیشنهاد دادند کشورهای اوراسیایی در نشستهای آتی این موضوع را مورد بررسی قرار دهند. شایان ذکر است اجلاس مذکور با حضور نمایندگان آمبودزمانی کشورهای روسیه، ایران، ارمنستان، ترکیه، قرقیزستان و نهادهای مربوطه روسیه در مسکو برگزار گردید.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در پیامی به این کنفرانس گفت: امروز در پهنه اوراسیا، فرآیندهای همگرایی و همکاری بهسرعت گسترش مییابد. روابط بازرگانی، اقتصادی، سرمایهگذاری و انسانی در قالبهای دوجانبه و چندجانبه توسعه مییابد. در این اثنا روابط بین شهروندان این کشورها اهمیت خاصی مییابد.
پوتین خاطرنشان کرد: در این شرایط برقراری گفت وگوها بین دیدهبانان و آمبودزمانها (مراجع رسیدگی به شكایات مردمی) کشورها اهمیت و ضرورت خاص مییابد. بدیهی است که دفاع از حقوق شهروندی و تأمین منافع اجتماعی و کاری و مهاجرت و سایر موضوعات حساس، همکاریهای بینالمللی مؤثرتر را میطلبد.
