- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از شرکت آنیل طب آذران ارومیه 04/04/11
- بازرس کل استان کردستان پای صحبتهای فعالان اقتصادی کامیاران نشست 04/04/11
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی خوزستان از بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی استان یزد از صدا و سیمای مرکز یزد 04/04/11
- بازدید بازرسکل کردستان از مراکز توزیع کالاهای اساسی و تأکید بر تشدید نظارتها و مقابله با تخلفات 04/04/11
- بازرسکل قضایی آذربایجان غربی: کوتاهی در انجام وظایف قانونی، مصداق ترک فعل بوده و مستوجب برخورد قانونی است 04/04/11
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از مجتمع آرد فردوس ارومیه 04/04/11
- بازدید بازرس کل استان زنجان از قطب صنعت کفش کشور در هیدج 04/04/11
- بازدید بازرسکل استان قزوین از شرکت ستاره بافت نگارین ارغوان 04/04/11
- بازدید نظارتی بازرس کل استان قزوین از شرکت پخش فراوردههای نفتی 04/04/11
بازدید معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی از چند شرکت دانش بنیان و شهرک صنعتی شاهرود/ بلندیان در مسجد جوادالائمه به درخواستهای مردمی رسیدگی کرد
معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی از چند شرکت دانش بنیان در شاهرود بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، محمد مهدی بلندیان معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور در جریان سفر دکتر خدائیان ریاست عالی سازمان به استان سمنان به شهرستان شاهرود سفر کردند.
ایشان در ابتدا ضمن حضور در منزل شهید سید عبدالحسین حسینی (آجودانی) با خانواده ایشان دیدار و گفت وگو کرد. در این دیدار ضمن گرامیداشت حماسه سوم خرداد و تجلیل از مقام شامخ شهدا از خانواده این شهید والامقام تقدیر گردید.
در ادامه معاون سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور و هیات همراه با حضور در مسجد جوادالائمه شهرستان شاهرود و دیدار چهره به چهره با مردم و بررسی درخواستهای مراجعه کنندگان، دستورات مقتضی را در این خصوص به فرماندار شهرستان و بازرسی استان صادر نمودند.
بازدید از پارک علم و فناوری شاهرود از دیگر برنامه های سفر محمدمهدی بلندیان معاون سیاسی و قضایی سازمان در سفر به شاهرود بود.
گفتنی است بلندیان رئیس کارگروه حمایت از شرکتهای دانش بنیان سازمان بازرسی کل کشور، در راستای حمایت از نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان رشد تولید و مهار تورم و تاکیدات دکتر خداییان مبنی بر ضرورت حمایت از تولید در کشور، به بررسی مشکلات شرکت های دانش بنیان در شهرستان شاهرود پرداخت.
شرکتهای "نانو سپنتا"، "نانو شات ابزار توس"، "مدرسه اشتغال سمنان"، "بازی پرداز ویراپایش"، "سامانه رسیدگی یکپارچه به رخدادهای امنیتی"، "بومی سازان آوای هوشمندرایکا"، "تکنو پارس مرسین"و "شناسایی هوشمند الگوی های بصری" از جمله بخش هایی بود که از سوی معاون امور سیاسی قضایی سازمان بازرسی کل کشور مورد بازدید قرار گرفت.
بنا بر این گزارش، محمدمهدی بلندیان به استماع مسایل و مشکلات پیش روی برخی مدیران شرکتهای دانش بنیان پرداخته و از نزدیک در جریان فعالیت تولیدات آنها قرار گرفت.
در ادامه رئیس کارگروه حمایت از شرکتهای دانش بنیان سازمان بازرسی کل کشور با توجه به لزوم حمایت از شرکتهای دانش بنیان و رفع معضلات تولیدی، دستورات مقتضی را برای گرهگشایی از مشکلات آنها، صادر کرد.
معاون امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور در جهت تلاش برای کمک به صنعتگران کشور، با حضور در شهرک صنعتی شاهرود، از شرکت طب پلاستیک نوین این شهرستان بازدید به عمل آورده و از نزدیک پای دردودل مدیران این حوزه پرداخت و دستورات لازم برای پیگیری و رفع معضلات این هلدینگ صادر گردید.
