• تاریخ انتشار : // - 12:16
  • تعداد بازدید خبر : 28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازرس کل قضایی ایلام در برنامه زنده تلویزیونی: به بیش از ۱۶۰۰ گزارش ارسالی اعم از شکایات و گزارشات رسیدگی شده است

مالک روشنی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی به برخی اقدامات انجام شده اشاره کرده و گفت: در یک سال گذشته در بازرسی کل استان ایلام به بیش از ۱۶۰۰ گزارش ارسالی اعم از شکایات و گزارشات اعلامی در سامانه رسیدگی شده است.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان ایلام، مالک روشنی بازرس‌کل قضایی استان ایلام با حضور در برنامه زنده تلویزیونی افق روشن سیمای مرکز استان به تبیین وظایف و اختیارات سازمان و همچنین تشریح اقدامات و فعالیت‌های بازرسی کل استان ایلام در یک سال گذشته پرداخت.

وی در این برنامه با معرفی سامانه 136.IR و اعلام آمادگی بازرسی کل استان جهت دریافت هرگونه اخبار و شکایات واصله در زمینه فساد و سوء جریان در دستگاه‌های اجرایی و  رسیدگی به آن گفت: در یک سال گذشته خدمتگزاران شما در بازرسی کل استان ایلام به بیش از ۱۶۰۰ گزارش ارسالی اعم از شکایات و گزارشات اعلامی در سامانه رسیدگی کردند.

 وی در این گفتگو ضمن تبیین جایگاه قانونی اهداف و ماموریت‌های سازمان بازرسی کل کشور سیاست‌ها و رویکردهای ابلاغی ریاست عالی سازمان از قبیل برنامه‌ریزی مبتنی بر مسائل کلان ،رسیدگی به شکایات و دغدغه‌های مردمی شدن نظارت و بازرسی ،شناسایی و پیگیری تکالیف معطل مانده  در دستگاه‌های اجرایی از قبیل قوانین مرتبط با جوانی جمعیت و برنامه‌های توسعه را تشریح کرد.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی