• تاریخ انتشار : // - 14:04
  • تعداد بازدید خبر : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازرس کل قزوین: مدیران دستگاه‎ها توجه بیشتری را به منابع آبی و نحوه مصرف آن معطوف کنند

ابوالفضل خمسه گفت: مدیران دستگاه‌ها باید توجه بیشتری را به منابع آبی و نحوه مصرف آن معطوف کنند چرا که این دو مقوله در شرایط حاضر در صدر اولویت‌های کشور و استان قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان قزوین، در راستای تقویت نظارت بر تکالیف دستگاه‌های متولی در تامین امنیت غذایی سالم برای شهروندان استان، نشست هم‌اندیشی در محل سالن جلسات بازرسی کل استان با حضور بازرس کل استان و مدیران حوزه های متولی برگزار شد.

ابوالفضل خمسه بازرس کل استان در جریان این نشست با تاکید بر اینکه مدیریت در مصرف آب و تامین امنیت غذایی سالم در استان دارای اهمیت بسزایی است گفت: مدیران دستگاه ها در حوزه های مذکور می بایست توجه بیشتری را به منابع آبی و نحوه مصرف آن معطوف کنند چرا که این دو مقوله در شرایط حاضر در صدر اولویت‌های  کشور و  استان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بعضا ملاحظه می‌گردد برخی از اراضی با آب‌های نامتعارف آبیاری می‌شوند افزود: موضوع رصد و پایش وضعیت استفاده از آب‌های نامتعارف و غیربهداشتی در بخش کشاورزی بسیار اهمیت داشته و می‌بایست با متخلفان برخورد جدی و قانونی صورت پذیرد.

خمسه افزود: علاوه بر ضرورت تسریع در احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری و بهره‌برداری از منابع موجود آبی در حوزه صنعت، موضوع حائزاهمیت دیگر نظارت برخط پیرامون تصفیه‌خانه‌های فاضلاب استان بوده که بایستی بازدید و کنترل آن توسط متولیان امر تشدید یابد.

وی ضمن انتقاد بر اجرایی نشدن مصوبات جلسات برگزار شده در استان و شهرستان‌ها در این خصوص خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده در این خصوص کافی نبوده و تا رسیدن به جایگاه مطلوب در استان فاصله وجود دارد.

 

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی