• تاریخ انتشار : // - 08:07
  • تعداد بازدید خبر : 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سرزده بازرس کل استان اصفهان از منطقه محروم شرق استان

رئیس منطقه 6 سازمان بازرسی کل کشور و بازرس‌کل استان اصفهان از منطقه محروم شرق استان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان اصفهان، حمید شاه‌محمدی رئیس منطقه 6 سازمان بازرسی و بازرس‌کل استان اصفهان به همراه سربازرس گروه فرهنگی به صورت سرزده از منطقه محروم شرق استان اصفهان بازدید کرد.

بازرس کل استان با حضور در منطقه شرق استان که از جمله مناطق محروم استان بوده که به دلیل جاری نبودن رودخانه زاینده‌رود در سنوات اخیر، کشاورزی در منطقه دچار مشکل شده است، از هنرستان غیرانتفاعی در رشته کشاورزی و مدارس روستایی بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت آموزش و کیفیت ساختمان‌های مدارس قرار گرفت.

بازرس کل استان اصفهان همچنین از گلخانه هیدروپونیک که در راستای جلوگیری از مهاجرت ساکنین به سایر شهرها به دلیل فقدان اشتغال و محرومیت منطقه تأسیس شده است بازدید کرد.

این گلخانه که به عنوان یکی از طرح‌های توسعه منطقه‌ای و رفع محرومیت در شهرستان هرند متناسب با اقلیم کم‌آب منطقه تاسیس شده است می‌تواند به جذب دانش‌آموزان منطقه و گشودن آینده‌کاری متناسب با وضعیت آب و خاک کمک کند.

رئیس منطقه 6 و بازرس کل استان در این بازدیدها، در ارتباط با تکالیف دستگاه‌ها مانند اداره‌کل نوسازی مدارس استان اصفهان در ایجاد زیرساخت مناسب در مدارس روستایی و با توجه به آثار مشهود فرونشست در بعضی از مدارس مورد بازدید، پیش‌بینی تمهیدات مناسب در ایجاد هنرستان کشاورزی و پایدار بودن آن تذکراتی به مسئولین مربوطه داد.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -