- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
- بازدید سرزده بازرسکل استان خراسان شمالی از عملکرد دستگاههای اجرایی و خدماترسان شهرستان گرمه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از بیمارستانهای استان 04/04/21
- بازدید بازرس کل استان خراسان شمالی از واحد تولیدی فرآوری قیر در شهرک صنعتی بجنورد 04/04/21
- بازدید شبانه بازرس کل قضایی اردبیل از مجتمع کشتارگاه مرغ آرتا جوجه 04/04/21
- بازدید سرزده بازرس کل قضایی اردبیل از ایستگاه آتشنشانی در شهرستان مرزی نمین 04/04/18
- بازرس کل استان بوشهر: رویکرد سازمان بازرسی در مورد تخلف احتمالی پیشگیری است 04/04/18
- بازدید بازرس کل آذربایجان شرقی از شهرک صنعتی شهید سلیمی 04/04/18
ایلام
حضور بازرسکل استان ایلام در نشست هماندیشی با کانون وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری
بازرسکل استان ایلام در نشست هماندیشی با کانون وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری، مرکز وکلا و کارشناسان قوهقضاییه به مناسبت گرامیداشت هفته قوهقضاییه در سالن اجتماعات ادارهکل بازرسی استان ایلام، اظهار کرد: همه باید تلاش کنیم که پیرو راه، هدف و اندیشههای والای شهید بهشتی باشیم و افکار ایشان را بازخوانی کنیم.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان، مهدی اصلانی یادآور شد: بازرسیکل استان ایلام به منظور افزایش تعاملات خود با مجموعهها و نهادهای کارشناسی و جامعه نخبگانی است، یادآور شد: این امر با هدف شناسایی مسائل و مشکلات استان و ارائه خدمات بهتر به مردم با نظارتهای خود بر دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف است.
وی تصریح کرد: بازرسیکل استان با توجه به محدودیت منابع انسانی و محدودیت فرصت، در تلاش است با بهرهگیری از توان قانونی خود در راستای ارایه خدمات بهتر به مردم و تاثیرگذاری در افزایش سرمایه اجتماعی، ارتباط گستردهای با اقشار مختلف مردم و به ویژه جامعه نخبگانی استان داشته باشد و این ارتباط نیز دو سویه خواهد بود.
بازرسکل استان ایلام بیان کرد: جلسات متعددی در بازرسیکل استان در راستای تعامل نهادهای مردمی با تشکیلات قوهقضاییه به ویژه بازرسی استان برگزار میشود تا در راستای اهداف و ماموریتهای سازمانی مجموعههای مختلف گامهای موثرتری برداشته شود، ما به جای اینکه دنبال افزایش پروندههای قضایی در دستگاه قضایی باشیم و هر کدام از مردم برای پروندهها وکیل داشته باشند، باید به این سمت پیش برویم که مردم به دنبال کارشناس و وکیل باشند ولی نه برای پروندههای قضایی، بلکه به این سمت حرکت کنیم که هر خانواده و فرد همانند پزشک خانواده، یک وکیل برای خود تعریف کرده باشد و هر خانواده بتواند از ظرفیت وکیل برای مشاوره حقوقی در مناسبات اجتماعی در فعالیتهای مالی و معاملاتی و... استفاده کند اصلانی بیان کرد: هر چه به سمت کاهش هزینههای دادرسیها و بالابردن سطح آگاهیهای حقوقی خانوادهها و بهرهمندی آنها از وکیل پیش برویم، به نفع همه جامعه خواهد بود و به طور قطع شاهد کاهش میزان پروندههای ورودی به دستگاه قضایی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه نظریه کارشناسان در پروندههای قضایی باید به گونهای باشد که مبنای منطقی و عقلایی داشته باشد، گفت: باید تلاش کرد تعداد گزارشهای کارشناسی غیرواقع و غیرمتقن در سیستم قضایی و اداری کاهش یابد و بخشی از مشکلات قضایی مردم یا ادارات ناشی از گزارشهای کارشناسی غیرواقع است و لازم است همفکری لازم با کانون وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری، مرکز وکلا و کارشناسان قوهقضاییه در راستای اصلاح امور انجام شود و در این زمینه تعاملات لازم با سازمان بازرسی استان انجام شود.
بازرسکل استان ایلام با تاکید بر اینکه توزیع و ارجاعات کارشناسی رسمی دادگستری باید بر اساس نظام توزیع ارجاع عادلانه باشد، ابراز کرد: باید به گونهای اقدام شود که هرگونه درخواست کارشناس رسمی از سوی دستگاههای اجرایی از طریق کانون وکلا، مرکز وکلا و کارشناسان قوهقضاییه انجام شود و نه اینکه دستگاه اجرایی مستقیما خود اقدام به تعیین کارشناس رسمی کند.
اصلانی تصریح کرد: تعامل با کانون و مرکز وکلا و کارشناسان دادگستری و بسیج حقوقدانان دو سویه خواهد بود و موجب میشود که هم ماموریتهای سند تحول قضایی در سطح جامعه با رضایتمندی مردم پیادهسازی شود و هم سلامت کاری در حوزه کارشناسان رسمی و گزارشهای آنان فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هدف از این نشستها در راستای کاهش فساد، ارتقای سلامت اداری در دستگاههای اجرایی، پیشگیری از جرائم و شناسایی ساختارهای فساد است، ابراز کرد: باید تلاش کنیم که به جای برخورد تنها با معلولها با علتهای فساد هم در نظام اداری برخورد شود، اگر بسترها و زمینههای بروز فساد در سیستم اداری بسته شود، به طور قطع فساد در سیستم اداری کاهش خواهد یافت.
اصلانی بیان کرد: هر چه به سمت کاهش هزینههای دادرسیها و بالابردن سطح آگاهیهای حقوقی خانوادهها و بهرهمندی آنها از وکیل پیش برویم، به نفع همه جامعه خواهد بود و به طور قطع شاهد کاهش میزان پروندههای ورودی به دستگاه قضایی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه نظریه کارشناسان در پروندههای قضایی باید به گونهای باشد که مبنای منطقی و و عقلایی داشته باشد، گفت: باید تلاش کرد تعداد گزارشهای کارشناسی غیرواقع و غیرمتقن در سیستم قضایی و اداری کاهش یابد و بخشی از مشکلات قضایی مردم یا ادارات ناشی از گزارشهای کارشناسی غیرواقع است و لازم است همفکری لازم با کانون وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری، مرکز وکلا و کارشناسان قوهقضاییه در راستای اصلاح امور انجام شود و در این زمینه تعاملات لازم با سازمان بازرسی استان انجام شود.
بازرسکل استان ایلام با تاکید بر اینکه توزیع و ارجاعات کارشناسی رسمی دادگستری باید بر اساس نظام توزیع ارجاع عادلانه باشد، ابراز کرد: باید بهگونهای اقدام شود که هرگونه درخواست کارشناس رسمی از سوی دستگاههای اجرایی از طریق کانون وکلا، مرکز وکلا و کارشناسان قوهقضاییه انجام شود و نه اینکه دستگاه اجرایی مستقیما خود اقدام به تعیین کارشناس رسمی کند.
اصلانی تصریح کرد: تعامل با کانون و مرکز وکلا و کارشناسان دادگستری و بسیج حقوقدانان دو سویه خواهد بود و موجب میشود که هم ماموریتهای سند تحول قضایی در سطح جامعه با رضایتمندی مردم پیاده سازی شود و هم سلامت کاری در حوزه کارشناسان رسمی و گزارشهای آنان فراهم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هدف از این نشست ها در راستای کاهش فساد، ارتقای سلامت اداری در دستگاه های اجرایی، پیشگیری از جرائم و شناسایی ساختارهای فساد است، ابراز کرد: باید تلاش کنیم که به جای برخورد تنها با معلول ها با علت های فساد هم در نظام اداری برخورد شود، اگر بسترها و زمینه های بروز فساد در سیستم اداری بسته شود، به طور قطع فساد در سیستم اداری کاهش خواهد یافت.
بازرس کل استان ایلام با تاکید بر اینکه در سند تحول قضایی بر استفاده از نهادهای مردمی و مردمی شدن سازمان بازرسی تاکید شده است، گفت: همگرایی نهادهای مردمی از جمله کانون وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری، مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه و بسیج حقوقدانان موجب می شود که زمینه های لازم برای ارائه نظریه های کارشناسی در پرونده ها به صورت متقن، صحیح و مقابله با متخلفین در راستای کاهش زمینه بروز فساد را فراهم خواهد کرد.
اصلانی با بیان اینکه سامانه گزارشگران فساد هم یک راه ارتباطی مناسب در راستای مقابله با فشاد است، خاطرنشان کرد: سازمان بازرسی بر تمامی نهادها و سازمان هایی که عهده دار خدمات عمومی هستند نظارت دارد و هر مجموعه ای که به نحوی تحت نظر دولت باشد نیز سازمان در نظارت بر آنها ورود پیدا می کند که این وظیفه در راستای سلامت کار اجرایی و اداری دستگاه های مختلف است.
گفتنی است، در این نشست که با حضور رییس سازمان بسیج حقوقدانان استان، رئیس کانون وکلای استان ایلام و کارشناسان رسمی دادگستری استان ایلام برگزار شد در خصوص مسایل، مشکلات، فرصت ها و توانمندی های پیش رو در نظام کارشناسان رسمی دادگستری و کانون وکلا بحث و تبادل نظر شد.
