- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
اردبیل
بازرس کل استان اردبیل: وجود ضعف در سیستم نظارتی بانکها عامل تعطیلی واحدهای تولیدی استان است
بازرس کل استان اردبیل با حضور در ستاد استانی پیگیری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوهقضائیه، موانع و مشکلات موجود در بخش تولید را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان، کاظمی الموتی در اولین جلسه ستاد استانی پیگیری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه (استان اردبیل) که با حضور رئیسکل دادگستری استان، دادستان اردبیل و رؤسای مجتمعهای قضایی سازمانهای تابعه قوه در استان و در محل دادگستری کل استان اردبیل برگزار شد، با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، گفت: طبق رصد و بررسی کارشناسان بازرسی کل استان اردبیل، تعداد 173 واحد تولیدی و صنعتی دارای مجوز بهرهبرداری و با میزان اشتغال 5 الی 370 نفر در استان بهواسطه اقدام بانکهای عامل غیرفعال شدهاند.
بازرس کل استان اردبیل با اشاره به جلسه مجازی اخیر بازرسان کل استانها با رئیس سازمان بازرسی کل کشور و تأکید بر حمایت و انجام اقدامات لازم در راستای جهش تولید، اظهار داشت: بهجای صرف هزینه و سرمایه کلان برای ایجاد و راهاندازی واحدهای تولیدی جدید، با حمایت و کمک دستگاههای قضائی و نظارتی استان، این واحدهای راکد دارای مجوز و امکانات لازم که عمدتاً به دلیل مشکلات اقتصادی و بانکی غیرفعال شدهاند، مجدداً فعالشده و به چرخه اقتصادی و تولیدی استان و کشور بازگردند.
وی ضمن تبیین موانع و مشکلات احصاء شده بخش تولید استان، توسط کارشناسان بازرسی کل استان، یکی از مشکلات عمده در مسیر سرمایهگذاری و در زمینه انحراف در هزینه تسهیلات اعطایی را وجود ضعف در سیستم نظارتی بانکها و عدم نظارت بر نحوه و محل هزینه این تسهیلات عنوان کرد.
