• تاریخ انتشار : // - 10:49
  • تعداد بازدید خبر : 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید بازرس کل زنجان از پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی استان

بازرس کل استان زنجان از پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی استان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان زنجان، در راستای دستور ریاست عالی سازمان بازرسی کل مبنی بر کمک و همراهی با دولت، سجاد ده‌ده‌جانی بازرس کل استان زنجان به همراه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، سربازرس و بازرسان گروه فرهنگی و اجتماعی از پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی بازدید کرد.

در این بازدید، مشکلات و موانع موجود از جمله فروش اموال مازاد به منظور مولدسازی، وجود اختلاف با پیمانکاران، عدم همکاری برخی دستگاه‌های دولتی و زمین‌گیر شدن تعداد زیادی از پروژه‌ها از سالیان گذشته مورد بررسی دقیق قرار گرفت.

ده ده جانی بازرس کل استان زنجان در جریان این بازدید ضمن تأکید بر اهمیت تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی، اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی یکی از دستگاه‌های حیاتی کشور است که به طور مستقیم با جان و سلامت مردم سر و کار دارد. از این رو، تکمیل هرچه سریع‌تر پروژه‌های عمرانی و افزایش تخت بیمارستانی از اولویت‌های اصلی محسوب میشود.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر پیشرفت پروژه‌ها، بر پیشبرد قانونی و مقتدرانه امور، پرهیز از حواشی و لزوم هماهنگی و تعامل مؤثر با سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد و گفت: در پیشبرد کارها، اقتدار و قانون مداری را سرلوحه قرار دهید و هر کجا که لازم باشد، سازمان بازرسی آماده حمایت و همکاری است.

بازرس کل استان ضمن تأکید بر لزوم شفافیت مالی، رفع موانع اداری و تقویت همکاری میان دستگاه‌های مرتبط، راهکارهایی برای تسریع در روند تکمیل پروژه‌ها ارائه داد.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -  -