- حل مشکلات کارخانه الیاف گستر یزد در جریان بازدید بازرسکل قضایی استان یزد 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: قانون ثبت رسمی معاملات نیازمند نظارتهای هدفمند است 04/04/25
- بازرس کل استان قزوین: معادن باید به تعهدات خود در قبال محیط زیست عمل کنند 04/04/25
- بازدید بازرسکل استان قم از مرکز درمان ناباروری طهورا/ مشکلات این مرکز درمان ناباروری در دستور کار بازرسی کل استان 04/04/25
- بازدید بازرس کل استان گیلان از سایت دفن زباله لندفیل آستارا/ گلایه آقایی از عدم ساماندهی سایت دفن زباله آستارا 04/04/24
- نشست بازرسکل استان خراسان رضوی با قرارگاه مردمی جمعیت استان برگزار شد/ فتوحی: اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند پیگیری جدیتر دستگاههاست 04/04/24
- بازدید بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از بخشهای توسعهیافته زندان نقده 04/04/24
- بازرس کل قضایی آذربایجان غربی: تلاش شبانه روزی مرزبانی و سپاه، رمز امنیت پایدار در مرزهای آذربایجان غربی است 04/04/23
- بازدید بازرس کل زنجان از پروژه اراضی لیل آباد 04/04/23
- بازدید 10ساعته بازرس کل قضایی آذربایجان غربی از زیرساختهای عشایری زیوه ارومیه 04/04/23
بازدید بازرس کل استان خراسان شمالی از بهسازی و علاجبخشی محور سیلگیر جنگل گلستان
بازرس کل استان خراسان شمالی با حضور در کارگاه بازسازی محور سیلگیر جنگل گلستان از نزدیک در جریان بهسازی و پیشرفت فیزیکی مسیل حاشیه مسیر اصلی مواصلاتی استان قرارگرفت.
به گزارش روابط عمومی بازرسیکل استان خراسان شمالی، با نزدیک شدن ایام نوروز و احتمال افزایش تردد جادهای صادق اسپیدکار بازرس کل استان با حضور در کارگاه بهسازی محور سیلگیر بجنورد به جنگل گلستان از نزدیک در جریان حجم ترانشهبرداری و پیشرفت فیزیکی بهسازی مسیل حاشیه این مسیر اصلی مواصلاتی استان قرار گرفت.
در این بازدید همچنین از کارگاه تعریض جاده حدفاصل روستای زمان صوفی تا روستای جوزک و همچنین روستای چشمهخان تا رباطقرهبیل بازدید به عمل آمد که بازرسکل در این خصوص گفت: با توجه به اختلاف سطح حادثهآفرین در شانه خاکی طرفین جاده و عدم نصب علائم هشداردهنده مناسب حد فاصل روستای زمان صوفی تا جوزک و همچنین عدم اجرای مناسب دور برگردان، حد فاصل روستای چشمهخان تا رباطقرهبیل و عدم نصب علائم هشدار دهنده مربوط و حادثهخیزبودن این موضوع در صورت انحراف خودروها به مسیر مخالف، بازرسی کل استان درصدد است مراتب را طی نامه هشداری به شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور جهت رعایت تدابیر بیشتر و نصب علایم هشدار دهنده مناسب و بهسازی دور برگردان و نصب گاردریل مناسب و افزایش ایمنی برای وسایل نقلیه در این مسیر پر تردد منعکس کند.
گفتنی است در پی ورود سامانه بارشی و وقوع سیل در مورخ 16-08-1402 در محور بجنورد به جنگل گلستان حد فاصل دوراهی دشت و تونل خروجی استان، بخشهایی از این محور که در مجاورت مسیل قرار داشت دچار خسارت شد و عملا این محور تا مدتی مسدود شد.
